Insula Iubirii 2018: Un cuplu a făcut deja nunta, deşi emisiunea nu s-a terminat. Detaliul care i-a dat de gol

Insula Iubirii 2018 se anunță a fi un sezon interesant. Cu toate că emisiunea nu a început de foarte mult timp, lucrurile au evoluat rapid – mult mai rapid ca în sezoanele anterioare, dacă ținem cont de faptul că unul dintre concurenți, Gabi, a fost ispitit în mai puțin de 24 de ore de la sosirea pe insulă.

RomaniaTV.net
28 sept. 2018, 08:51
Insula Iubirii 2018: Un cuplu a făcut deja nunta, deşi emisiunea nu s-a terminat. Detaliul care i-a dat de gol

Cu toate că majoritatea cuplurilor prezente la Insula Iubirii 2018 și-au dat seama că au probleme serioase în relație, iar concurentele au ajuns la concluzia că au ceva în comun, se pare că doi dintre participanți au trecut deja peste toată această dramă și s-au căsătorit în secret.

Este vorba despre Hannelore și iubitul ei, Bogdan. Hannelore Ulrich (26) şi Bogdan Ionescu (28) aveau o relație de peste 6 ani când au ajuns la Insula Iubirii, iar după emisiune urmau să se căsătorească, având totul pregătit, chiar și invitațiile trimise.

Numai că în timpul emisiunii Bogdan s-a apropiat foarte mult de ispita Maria, iar Hannelore – deși nu a recunoscut – s-a cam îndrăgostit de Andi.

După ce Bogdan a mărturisit că el s-ar vedea singur, având și un plan B, plecarea în America, Hannelore a început să plângă și s-a simțit trădată de bărbatul pe care îl iubea de atâția ani. Însă nu era prima oară când Bogdan o făcea să sufere, pentru că în spatele camerelor de filmat, tânăra le-a mărturisit producătorilor emisiunii că a fost înșelată de iubit și că ultima oară s-a împăcat cu el chiar în ultima noapte, înainte de plecarea în Thailanda.

Rămâne de văzut cum va evolua povestea lor la Insula Iubirii 2018, pentru că emisiunea nu s-a încheiat încă, însă Hannelore s-a cam dat de gol pe o rețea de socializare, iar un detaliu le-a atras atenția fanilor emisiunii – verigheta. Se pare că în ciuda infidelităților și a declarațiilor lui Bogdan, cei doi s-ar fi căsătorit până la urmă, la întoarcerea în România, așa cum era planul lor inițial.