INSULA IUBIRII 2019. Au cedat pasiunii imediat după miezul nopţii, credeau că sunt camerele oprite VIDEO

Publicat: Marţi, 07 Mai 2019 16:53 // Actualizat: Marţi, 07 Mai 2019 16:59 // Sursa: romaniatv.net

Insula Iubirii 2019. Cel de-al treilea episod al emisiunii Insula Iubirii, ce a fost difuzat pe 6 mai 2019, a adus-o în atenția telespectatorilor pe Geanina, care s-a înscris în competiție pentru a-i arăta iubitului ei Costas că poate să aibă încredere în ea.

Insula Iubirii mai 2019. După ce s-a arătat încântată că nicio alarmă nu a fost despre iubitul ei, pe care îl consideră "un bărbat calculat, care nu va pica în ispită", Geanina a mărturisit că nu are acces la telefonul lui, dar speră ca participarea în cadrul acestei competiții să fie de bun augur, pentru ca iubitul ei să o ceară de soție.

"Promite acum. Dacă sunt cuminte, mă iei de soție?", a întrebat Geanina, care a fost completată de mama ei: "A promis în fața întregii țări. Trebuie să-ți ia inel.", a spus femeia înainte ca cei doi să plece în Thailanda.

Insula Iubirii, episodul 3, sezonul 5, 6 mai 2019. De asemenea, Costas a avut parte de prima întâlnire cu ispita Nicoleta, însă acesta nu a părut deloc încântat, întrucât a "încercat să nu dea satisfacții".

Insula iubirii 2019: "Aș pune-o să repete, normal. Nu poți să fii imun!"

Insula Iubirii, episodul 3, sezonul 5, 6 mai 2019.  ”Stai departe de mine. Nu vreau să se interpreteze greșit. Am o relație”, i-a spus el Nicoletei, care a spus că ”va insista”. 

Insula Iubirii, episodul 3, sezonul 5, 6 mai 2019.  O situație nemaiîntâlnită la Insula Iubirii a avut loc acum, în cel de-al treilea episod al competiției, întrucât Costas a refuzat să doarmă în același pat cu ispita Nicoleta.   De asemenea, în centrul atenției a fost și Teodora, care a petrecut timp cu ispita Mircea, de care s-a apropiat mult și, mai mult de atât, i-a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei. 

Eusebiu s-a bucurat, săptămâna trecută, de o reprezentație de striptease din partea ispitei Bianca, iar în cel de-al treilea episod al emisiunii Insula Iubirii, el a recunoscut că și-ar dori ca aceasta să repete acest moment. ”Aș pune-o să repete, normal. Nu poți să fii imun!”, a spus el.

De asemenea, Aurel a făcut senzație în cadrul acestui show, întrucât și-a îndeplinit dorința de a petrece timp în companiei ispitei Dana pe care a și sărutat-o. Spre deosebire de sezonul în care a mai participat, el și-a asumat faptele: "Am picat în ispită, frate. N-am ce să fac.", a mai spus el.

Adrian a mărturisit, la începutul competiției că nu va pica în ispită, însă a picat din primele 24 de ore și a recunoscut asta: "Am rezistat vreo 23 de ore și jumătate, iar jumătatea cealaltă a fost fatală. Nu credeam că o să-mi vină să o iau de mână. E o femeie frumoasă, nu am mai stat în pat cu o femeie atât de frumoasă în pat.", a spus el.

Insula Iubirii, episodul 3, sezonul 5, 6 mai 2019. De asemenea, Costas, care a dormit pe jos ca să nu pice în ispită, și-a mărturisit dragostea pentru iubita lui, fiecare răspuns fiind gândit înainte.

Nu s-a mai putut abține! Adrian, sărut pasional cu Maria: ”Renunț la Denisa. Aș fi în stare să fac amor acum!” 

A mărturisit, la începutul competiției, că nu va pica în ispită, însă Adrian a petrecut momente incredibile alături de ispita Maria, de care s-a apropiat foarte mult.

A sărutat-o în timpul nopții, dar Maria l-a refuzat elegant, însă dimineața Adrian a luat o decizie drastică și, după ce a luat micul dejun, a sărutat-o direct

”Nu cred.”, a spus el după ce a sărutat-o, în timp ce Maria l-a întrebat ”Ce a fost asta?”

Ba mai mult, el a mărturisit că a căzut în ispită și este capabil chiar să facă amor: ”Renunț la Denisa. Tu vrei? Eu da, aș fi în stare!” 

”Am rezistat vreo 23 de ore și jumătate, iar jumătatea cealaltă a fost fatală. Nu credeam că o să-mi vină să o iau de mână. E o femeie frumoasă, nu am mai stat în pat cu o femeie atât de frumoasă în pat.”, a spus el.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H