INSULA IUBIRII. Un nou cuplu îşi face apariţia. Incredibil despre cine este vorba

INSULA IUBIRII. Cine este cel mai nou cuplu care îşi face apariţia pe „Insula Iubirii" luni seara, începând cu ora 20.00. Apar noi informaţii despre emisiunea care va ţine publicul pe jar la Antena 1.

RomaniaTV.net
03 iun. 2019, 13:32

INSULA IUBIRII. Cel mai nou episod „Insula Iubirii”, difuzat în această seară, de la 20:00, la Antena 1 vine cu o nouă surpriză pentru telespectatori.

INSULA IUBIRII.În cea de-a cincea zi pe insulă, la doar câţiva kilometri depărtare de Purimuntra, într-un alt resolt, insula primeşte doi oameni noi, două persoane mature, cu o relaţie de lungă durată şi cu profesii respectabile: el inginer în robotică şi mecatronică, iar ea ocupând o funcţie importantă într-o companie multinaţională din domeniul retail-ului.

INSULA IUBIRII. Povestea de dragoste a celor doi a început pe vremea când el avea doar 17 ani, iar ea 22 de ani, iar acum telespectatorii vor avea ocazia să cunoască două persoane care vor să îşi testeze relaţia, două persoane care pleacă pe drumul anevoios al testului insulei având foarte clar în minte care sunt lucrurile care îi leagă, care este fundaţia relaţiei lor de lungă durată, dar şi care sunt cele mai mari dificultăţi întâmpinate în ultima perioadă.