Întâlnire cu „diavolul”. Bastos, golgeterul lui CFR Cluj, s-a pozat cu Sir Alex Ferguson

Rafael Bastos, singurul jucător din lotul lui CFR Cluj remarcat de Alex Ferguson, s-a întâlnit la stadionul din Gruia cu antrenorul lui Manchester United, rugându-l pe acesta să facă o fotografie împreună. Imediat, Bastos a postat poza pe Twitter.

RomaniaTV.net
01 oct. 2012, 18:55

Meciul CFR Cluj – Manchester United se joacă marţi seara, dar antrenorul oaspeţilor, Sir Alex Ferguson, a avut deja o primă întâlnire cu jucătorul de care se teme cel mai tare, Rafael Bastos. Marcatorul celor două goluri ale ardelenilor în primul meci din  grupele Ligii Campionilor, de la Braga, a fost singurul jucător al CFR-ului remarcat de Ferguson la conferinţa de presă susţinută luni seara, la Cluj Napoca.

Cei doi s-au întâlnit la stadionul Dr. Constantin Rădulescu, unde Ferguson a mers să vorbească cu ziariştii, iar Bastos se afla pentru antrenamentul oficial al echipei sale. Jucătorul CFR-ului nu a ratat prilejul de a se fotografia cu antrenorul lui United, el postând imediat poza pe Twitter.

Meciul dintre CFR Cluj şi Manchester United va avea loc în această seară, de la ora 21:45, va fi transmis în direct de DigiSport 1, DolceSport 1 şi TVR 1.