Întâlnire de gradul III între Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu. Cum a reacţionat logodnica fostului ei soţ

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au avut un mariaj încheiat cu scântei și orice scenariu legat de prima lor întâlnire de după divorț nu avea cum să decurgă prea bine. Duminică, ei doi sau intersectat într-o patiserie de lux, iar Pelinel a reacționat într-un mod care a stârnit zâmbete ironice martorilor.

RomaniaTV.net
02 oct. 2016, 10:12
Întâlnire de gradul III între Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu. Cum a reacţionat logodnica fostului ei soţ

Cu o echipă de paparazzi după ea, gata să imortalizeze scene care să o pună într-o lumină bună, Valentina Pelinel a descins astăzi într-o patiserie de lux din zona în care locuiește, scrie libertatea.ro. Îmbrăcată sport, cu o atitudine degajată, blonda lui Borcea a pătruns în incintă unde, tihnit, luau o gustare Cristian Boureanu și Laura, logodnica lui.

După ce a comandat ceva la pachet, Valentina s-a îndreptat glonţ spre masa celor doi şi, după ce a salutat, s-a aşezat fără invitaţie alături de cei doi.

Potrivit martorilor, Valentina a încercat să lege o conversație cu Boureanu pe tema Ioanei, fiica lui. „Ce a făcut, măi, aia mică de ați intrat în scandal?”, a răzbătut dinspre ea către celelalte mese. „Nimic din ce nu face orice adolescent!”, i-a răspus sec și rece Boureanu.

În loc să se retragă, Pelinel a ales să mai facă o încercare, punându-se, potrivit martorilor, într-o postură absolut penibilă. „Să va arăt ceva!”, a propus ea, a scos telefonul și a început să ruleze poze cu fiul ei, sub privirile aparent dezinteresate ale interlocutorilor ei. Apoi s-a retras, ieșind relaxată în bătaia obiectivelor paparazzilor.