Întâlnire emoţionantă între Gigi Becali şi Mihăiţă Neşu. Ce şi-au spus cei doi

Gigi Becali s-a întâlnit cu Mihai Neşu în timpul permisiei de cinci zile care i-a fost acordată de conducerea Penitenciarului Poarta Albă. Becali l-a invitat pe Neşu la vila sa din Pipera şi, potrivit apropiaţilor, întâlnirea a fost una emoţionantă, iar cei doi abia şi-au putut stăpâni lacrimile.

25 mart. 2015, 12:12
Întâlnire emoţionantă între Gigi Becali şi Mihăiţă Neşu. Ce şi-au spus cei doi

Eliberat din închisoare pentru câteva zile, Gigi Becali a vrut neapărat să-l revadă pe fostul stelist Mihai Neşu. Pentru a se feri de paparazzi, cei doi au decis să se întâlnească la vila omului de afaceri din Pipera, iar întâlnirea a fost una extrem de emotionantă.

Citeşte şi Mihai Neşu, la antrenamentele Stelei. Gest emoţionant din partea lui Gigi Becali

Atunci când l-a avut în faţa ochilor, Gigi a început să plângă. S-a aplecat şi l-a luat în braţe. Chiar dacă au avut ei ceva divergenţe în trecut, Becali îl admiră şi îl respectă, îl consideră o dovadă de tărie de caracter (…) Şi lui Mihai i-au dat lacrimile. A fost foarte emoţionant„, a mărturisit un apropiat al celor doi, pentru cancan.ro.

Citeşte şi Mărturisiri emoţionante de la revederea cu Mihai Neşu: Ne-au dat lacrimile

Cei doi au discutat mai bine de două ore, timp în care au pus la punct detaliile viitoarei lor colaborări la Steaua. Mai mult, Gigi Becali s-ar fi declarat dispus să îl ducă pe fostul fotbalist la cei mai buni medici din lume şi să suporte toate cheltuielile tratamentelor, totul pentru a-l ajuta pe Neşu să poată merge din nou.