Intelectualii PMP, pe Facebook: Aveţi grijă să nu o IRITAŢI pe DOAMNA. E cu nervii un pic zdruncinaţi

PMP a avut, marţi, şedinţa Consiliului Executiv Național, în care s-a discutat formarea comisiilor de specialitate și desemnarea candidatului la prezidențiale. Înainte de şedinţă, intelectualii partidului au ţinut să-şi spele rufele în public, postând pe Facebook comentarii acide: "Aveţi grijă să nu o iritaţi pe Doamna. E cu nervii un pic zdruncinaţi şi şterge cu voi pe jos".

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 12:47
Intelectualii PMP, pe Facebook: Aveţi grijă să nu o IRITAŢI pe DOAMNA. E cu nervii un pic zdruncinaţi

La postarea europarlamentarului Cristian Preda privind prima reuniune a Consiliului Executiv Național al PMP, Teodor Baconschi, care nu a reuşit să-şi adjudece un post de vicepreşedinte, a comentat: „Marin Anton s-a înţeles cu Vlaston?”

Marin Anton, cunoscut ca deputatul traseist, a câştigat postul de vicepreşedinte pentru Politici Publice, iar Ion Ştefan Vlaston pe cel pentru strategii şi relaţii politice, funcţie pentru care au candidat şi Teodor Baconshi şi Adrian Paphagi.

Preda: Tabăra reformiştilor a comis GREŞELI strategice la Congres. Există riscul să se plătească nişte poliţe

Îi întreb mâine, dacă nu chiulește vreunul dintre ei”, a răspuns Cristian Preda, urmat de sfatul lui Baconschi, înainte de şedinţa PMP:

Aveţi grijă să nu o iritaţi pe Doamna. E cu nervii un pic zdruncinaţi şi şterge cu voi pe jos. Daţi-i câteva palme Monicăi Macovei, ca s-o bine dispuneţi.”

Sâmbătă a avut loc primul Congres al PMP, unde Elena Udrea a fost aleasă preşedinte al PMP, iar Cristian Diaconescu a fost desemnat candidat la alegerile prezidenţiale.

Baconschi, SUPĂRAT după Congresul PMP: Intelectualii au fost marginalizaţi. Nu mi-am pus problema dacă plec