Interdicţia iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft şi Teamnet, prelungită de Tribunalul Prahova

Tribunalul Prahova a prelungit vineri, cu încă 60 de zile, măsura interdicției inițierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft International SA și Teamnet International SA.

RomaniaTV.net
02 iun. 2017, 16:21
Interdicţia iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft şi Teamnet, prelungită de Tribunalul Prahova

Potrivit deciziei postate pe portalul instanțelor de judecată, magistrații au admis propunerea procurorilor DNA Ploiești și au dispus prelungirea interdicției inițierii procedurii de dizolvare sau lichidare a inculpatelor Asesoft International SA și Teamnet International SA, pentru o durată de 60 de zile, începând cu data de 6 iunie până la data de 4 august inclusiv.

Decizia poate fi contestată în termen de 24 de ore de la comunicare.

DNA Ploiești a dispus, pe 29 martie, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva celor două societăți pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la trafic de influență în formă continuată și spălare a banilor în formă continuată.

Tot atunci, DNA a pus sechestru pe bunurile imobile aparținând celor două companii, până la concurența sumelor de 13.299.972 lei, respectiv 23.195.578 lei.

SC Asesoft International SA și Teamnet International SA sunt două dintre firmele controlate de fostul deputat Sebastian Ghiță, cercetat sau trimis în judecată în mai multe dosarele penale instrumentate de DNA.