Interlopii au pus stăpânire pe România. Reglare de conturi şi ameninţări cu moartea

Scene incredibile la Târgu Jiu! Cinci indivizi au dat buzna în casa unui bărbat și l-au amenințat cu moartea. Se pare că totul ar fi pornit de la un scandal mai vechi dintre aceștia.

06 sept. 2020, 08:49
Interlopii au pus stăpânire pe România. Reglare de conturi şi ameninţări cu moartea

Scandalul ar fi pornit de la achiziționarea unui automobil.

„Polițistii din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizati, sâmbătă, prin apelul 112, de un bărbat din localitate, despre faptul că pe strada Microcolonie a avut loc un conflict între mai multe persoane”, informează IPJ Gorj.

Nuţu Cămătaru, imagini fabuloase pe Tik-tok. Cum a fost surprins celebrul interlop VIDEO

La fața locului s-au deplasat mai multe patrule din cadrul Biroului de Ordine Publică al Politiei Municipiului Târgu Jiu și o grupă de intervenție din cadrul IJJ Gorj. Acestea au constatat faptul că cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, din comuna Bărbătești și municipiul Târgu Jiu, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unui bărbat de 47 de ani, din Târgu Jiu. Aici, în urma unui conflict spontan privind vânzarea – cumpărarea unui autoturism, toți cei pătrunși fără drept în curtea imobilului de pe strada Microcolonie, l-ar fi amenințat cu acte de violență pe bărbatul de 47 de ani și familia sa, provocându-le o stare de temere”, scrie Gazeta de Sud.

Unul dintre cei cinci bărbați, în vârstă de 35 de ani, i-a distrus victimei telefonul mobil, cauzându-i o pagubă de 3.000 de lei. Agresorii și victima au fost duşi la sediul Poliției, în vederea audierii și stabilirii împrejurărilor exacte ale comiterii faptelor.

Celebrul interlop Mircea Ursu, alias „Bodyguardul lui Dumnezeu”, se laudă cu protecţia generalului Stoica. „E ca tatăl meu!” VIDEO

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și distrugere, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.