Interlopul Boenică este LIBER! „Am ridicat rangul de interlop la loc de CINSTE”

Un interlop căutat de 12 ani pentru înșelătorie a scăpat de acuzaţii. Romeo Ursu, zis Boenică, a fugit din țară în urmă cu 12 ani, în Iordania, unde locuieşte în lux. 

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 12:46
Interlopul Boenică este LIBER! „Am ridicat rangul de interlop la loc de CINSTE”

Interlopul a fost dat în urmărire în 2008, după ce a fost pus sub acuzare într-o rețea de escrocherii imobiliare. Timp de 12 ani, fotografia acestuia a apărut pe lista Most Wanted a Poliției Române. Deși toată lumea știa unde e, având în vedere că posta pe rețele de socializare imagini cu paradisul în care locuiește, interlopul a stat liniștit în Iordania, pentru că se pare că nimeni nu l-ar fi deranjat.

Acum însă, stă şi mai relaxat, având în vedere că executarea pedepsei s-a prescris, deci se poate considera un om liber, cum el însuși a scris pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Renumitul interlop Boenică, dat în urmărire internaţională, dezvăluie de ce nu pot autorităţile să se atingă de el VIDEO

„Sau îndeplinit termenele de PRESCRIPTIE A EXECUTARI PENALE, am reușit ce nu a reușit nimeni în România, sunt un OM LIBER după 12 ani dar inca serviciile de acasă prin Televiziunile care sunt DIRIJATE de ei, să mă ponegrească că și INTERLOP. Autorități Romane, am ridicat rangul de interlop la loc de CINSTE, pe cînd voi prin incompetență voastră, prin trădările voastre de neam și țară ați demonstrat de 30 ani unde ați dus țara și națiunea Română!!!

Interlopi de 30 ani, aduc tot ce agonisesc sau fura in Romania și acolo îi consumà, voi cei care ați dirijat Romania 30 ani ați furat din visteria tari și i-ați trimes prin străinătate banii,,,ACUM INTREB PE FIECARE CARE CITESTE ACESTE RINDURI CINE SUNT INTERLOPI???!!”, a scris interlopul pe pagina sa de Facebook. 

Acesta era căutat pentru fapte de înșelăciune cu privire la escrocherii imobiliare, iar numele său a mai fost în trecut și într-un dosar de falsificare de carduri. În Iordania, Boienică duce o viață de lux. Locuiește împreună cu familia într-o vilă cu o curte generoasă.