Interlopul din Iaşi care şi-a împuşcat rivalul a fost prins şi arestat

Agresorul care a împuşcat un bărbat într-un cartier ieşean a fost prins, fiind vorba chiar despre cuscrul victimei, cei doi intrând în conflict în urma divorţului copiilor lor.

RomaniaTV.net
12 ian. 2020, 11:15
Interlopul din Iaşi care şi-a împuşcat rivalul a fost prins şi arestat

Poliţiştii ieşeni l-au identificat pe agresorul bărbatului împuşcat în urmă cu două zile în cartierul ieşean Păcureţ, acesta fiind chiar cuscrul victimei. Cei doi se aflau în conflict în urma divorţului copiilor lor, acţiunea fiind încă pe rolul instanţei.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor, urmând a fi dus în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Bărbatul este acuzat că ar fi tras intenţionat asupra victimei, cu un pistol, de la mică distanţă. Bărbatul rănit se află în continuare internat la spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi, unde a fost operat cu succes.

 

Medicii afirmă că intervenţia chirurgicală a presupus unele riscuri, întrucât plaga era localizată în spatele inimii.

Zeci de persoane de etnie romă, rude cu victima, s-au adunat sâmbătă seară, pe holurile Spitalului de Pneumoftiziologie, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine pentru a calma situaţia.

Un bărbat de 40 de ani din Iaşi a fost rănit, fiind dus la spital, după ce a fost împuşcat, vineri dimineaţă, într-un cartier din municipiu de către un alt bărbat cu care a intrat în conflict.

Incidentul s-a petrecut în zona Păcureţ din municipiul Iaşi. Bărbatul a fost împuşcat în spate, în urma unui conflict spontan cu agresorul, fiind transportat de un echipaj SMURD la spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi.

Medicii au precizat că victima avea o plagă de opt milimetri, iar la examenul CT s-a observat un corp străin metalic.