Interlopul Gore, teorii conspiraţioniste despre paşaportul verde: „Satana bate la uşă”

Interlopul Gore este unul dintre cei mai vocali antivaccinişti. Într-un material video publicat pe YouTube, acesta a răbufnit referitor la paşaportul verde despre care spune că are un cod de bare care ascunde numărul fiarei.

25 mai 2021, 14:38
Interlopul Gore, teorii conspiraţioniste despre paşaportul verde: „Satana bate la uşă”

Interlopul Gore paşaportul verde. Marius David, pe numele său real, a fost condamnat în trecut pentru numeroase acte de violență. Acum este vlogger, pe Youtube, unde are mii de urmăritori. Într-o filmare recentă, acesta abordează problema paşaportului Covid. El spune că acest paşaport conţine numărul fiarei şi că este un semn al faptului că în curând „va ploua cu morți şi va fi sânge pe tot pământul„.

Interlopul Gore, teorii conspiraţioniste despre paşaportul verde: „Satana bate la uşă”

Are un cod de bare, de fapt un cod QR, care este mai puternic decât un cod de bare și stochează mai multe date. Nu știu de ce îl numesc verde, pentru că asta îmi dă de gândit foarte mult. Mă face să râd pentru că este vorba de faptul că drumul spre iad este pavat cu iarbă verde. Este o mizerie. Va ploua cu morți, va fi sânge pe tot pământul și pe tot globul pământesc. Va fi sânge până la zăbala calului. Va fi nenorocire pe Pământ. Satana bate la ușă. Se va întâmpla ce scrie în biblie. […] Numărul fiarei este 666. Codul de bare are la mijloc două bare mai lungi, în stânga două bare mai lungi și în dreapta două bare mai lungi, ceea ce înseamnă șase și se adună și dă ceva exact 666”, spune interlopul Gore în filmare.

Citeste si Brigitte Sfăt, asaltată de interlopi înarmaţi cu săbii! Poliţia a intervenit după un apel la 112

Marius David a fost condamnat şi la 12 ani de închisoare de Tribunalul Cluj, pentru tentativă de omor calificat, pentru că l-a înjunghiat pe un brancardier de la Unitatea de Primire Urgenţe, incident care a avut loc în august 2011. În acelaşi an, înainte de incidentul cu brancardierul, Gore s-a tăiat singur la gât în plină stradă și a ajuns la Spitalul de Urgență.

La începutul anului 2021, Gore a fost eliberat din închisoare, după 10 ani petrecuţi în penitenciarul Rahova. Potrivit procurorilor, interlopul a actionat cu premeditare în momentul în care s-a dus la UPU Cluj, în august 2011, să omoare pe brancardierul unitatii.

Perioada petrecută după gratii l-a schimbat, acesta îndreptându-se către credință. În multe dintre filmările de pe Youtube, acesta spune rugăciuni.

Este căsătorit şi are doi copii. La mijlocul anilor ’90, acesta a fost închis pentru viol la Penitenciarul Gherla.

Citeste si Interlop din Timişoara, ameninţări cu pistolul şi glonţul în mână. „Să omor șapte, opt, ultimul mi-l trag eu în cap” VIDEO


loading...