Interlopul Nelson Mondialu, ameninţări pe Internet: „Pun benzină şi dau foc la casă. Mie îmi dai banii…”

Nelson Mondialu s-a înregistrat în timp ce avertizează un bărbat despre care spune că i-ar datora bani, că îi dă foc la casă. Nelson susţine că bărbatul îi datorează o sumă mare de bani şi că s-a mutat în Ungaria ca să-şi piardă urma.

17 feb. 2015, 11:48
Interlopul Nelson Mondialu, ameninţări pe Internet: „Pun benzină şi dau foc la casă. Mie îmi dai banii…”

Nelson Mondialu nu a stat pe gânduri şi a luat drumul Ungariei, acolo unde oamenii lui au aflat că s-a mutat pompierul despre care spune că-i este dator, cu tot cu soţie, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Nelson Mondialu, amintiri din armată. De ce a MÂNCAT două săpunuri şi s-a aruncat în HAZNA – VIDEO

În faţa casei bărbatului despre care Nelson Mondialu spune că a lucrat ca pompier în România şi i-ar datora o sumă mare de bani, interlopul din Cluj a înregistrat un mesaj adresat datornicul.

Numai poarta daca o vinde la fier vechi… fii atent cat e de mare si mie nu imi da baniii! Are trei camere, o bucatarie, hol… cred ca angajeaza si portar. E luata la intersectie de drumuri si nici gardul nu l-a platit. Drum pe stanga, drum pe dreapta, casa pe mijloc. Pompier bandit! Pe banii mei si-a luat casa cu tiganca din Arad! Pompiere, pun benzina si dau foc la casa! Asculta ce-ti spun. Mie imi dai banii mai, nu merge asa…” , a spus Nelson Mondialu.

Mesajul a fost postat pe Internet şi ar putea să-i creeze interlopului probleme serioase cu legea.

VEZI şi Tupeu fără margini. Nelson Mondialu îşi pune copilul să danseze pe bani VIDEO