Interlopul Vivi Fizidean a ajuns, din nou, în arestul poliţiei. Va fi mutat în penitenciar

Interlopul Ioan Vivi Fizidean a fost arestat preventiv, din nou, joi dimineaţa, în dosarul privind traficul de minore și traficul de droguri de risc și mare risc, potrivit Aradon.

RomaniaTV.net
02 nov. 2017, 16:35
Interlopul Vivi Fizidean a ajuns, din nou, în arestul poliţiei. Va fi mutat în penitenciar

Prima dispoziţie de arestare preventivă în această cauză a fost dispusă la 23 august, dar la 21 septembrie Curtea de Apel Timişoara a hotărât plasarea inculpatului în arest la domiciliu. Cu anumite condiţii, însă. Şi cu atenţionarea că „în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.” Ceea ce s-a şi întâmplat, una dintre obligaţii a fost încălcată, astfel că Ioan Vivi Fizidean a fost ridicat de la domiciliu.

„A fost arestat preventiv pe motiv că a încălcat măsura arestului la domiciliu, în sensul că avea nişte interdicţii impuse de către instanţă – să nu intre în contact cu părţile vătămate şi cu martorii din cauză. Or, el a luat legătura cu un martor şi prin intermediul acestui martor şi al fiicei sale, a contactat o parte vătămată din cauză şi a încercat să o determine să-şi schimbe conduita procesuală. Incidentul a avut loc în data de 24 octombrie. Am sesizat instanţa şi Tribunalul Arad ne-a admis cererea şi a dispus arestarea preventivă pe timp de 30 de zile. A fost dus în arestul IPJ şi, de acolo, va fi transferat în penitenciar pentru că el a fost trimis în judecată, deci este dat rechizitoriul, cauza este finalizată”, a declarat procurorul şef al DIICOT Arad, Miron Codrin.

Citeşte şi Interlop reţinut pentru trafic de droguri şi trafic de minore