Internauţii au şters pe jos cu Oana Lis. Soţia fostului edil al Capitalei a fost hărţuită şi jignită: Sunt o ţărancă educată!

Oana Lis a mărturisit că abia acum a depășit traumele copilăriei și a învățat să se iubească și să se ierte pe ea, mai presus de orice. Astfel că, pentru că de ceva timp este bine ea cu ea și relațiile cu cei din jur s-au schimbat, mai ales cea cu Viorel Lis, bunica și prietenii apropiați.

20 aug. 2021, 20:17
Internauţii au şters pe jos cu Oana Lis. Soţia fostului edil al Capitalei a fost hărţuită şi jignită: Sunt o ţărancă educată!

Internauţii au şters pe jos cu Oana Lis. Despre persoanele din jur care nu îi vor binele sau care nu o acceptă așa cum este, Oana Lis spune că acest aspect nu spune nimic despre ea, ci despre cei în cauză.

Internauţii au şters pe jos cu Oana Lis. Soţia fostului edil al Capitalei a fost hărţuită şi jignită

”Oricând este nevoie spun scuze, mulțumesc și te iubesc. În primul rând, îmi spun mie pentru că nu m-am pus pe primul loc, că nu am avut grijă de corpul meu, apoi le spun celorlalți. Eu seara mi-o închei spunând ”te iubesc” bunicii, lui Viorel și prietenilor, chiar dacă ei nu-mi zic. Înainte nu spuneam, eu n-am spus „te iubesc„ 20 de ani, părinții mei nu mi-au zis ”te iubesc”, am avut o educație mai spartană. Lui Viorel i-am zis după vreo trei ani de relație”, a spus Oana Lis într-un interviu pentru Antena Stars.

Tocmai de aceea, pentru că se mândrește cu o educație aleasă primită de la bunicii ei, în ciuda faptului că nu a avut părinții aproape, vedeta spune că niciodată nu a răspuns jignirilor și hărțuirii cu aceeași monedă. Din contră, ori de câte ori este atacată, ea încearcă să ”răsplătească” persoana din fața ei cu o vorbă bună, un sfat sau, în cel mai rău caz, încearcă să ignore totul, căci la mijloc este vorba despre sănătatea sa fizică și psihică.

”Chiar dacă persoanele sunt needucate, eu aleg să fiu educată, o țărancă educată și tot timpul mă mândresc cu lucrul ăsta. Celorlalți nu le răspund cum se comportă ei cu ei mine, nu le răspund cu aceeași monedă, deși s-a întâmplat să fiu jignită pe stradă, hărțuită pe internet, dar asta vorbește despre caracterul meu și de cum m-au crescut bunicii mei. Cei care mă cunosc mi-au zis că sunt mult mai educată decât alte persoane care au avut o familie cu bani și au făcut școli în afară. Înainte eram foarte vulcanică, dar îmi consumam din energia mea”, a mai adăugat soția lui Viorel Lis.

Citeşte şi: Oana Lis, dezvăluiri în premieră despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru Viorel: „Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui”