Oana Lis, glumă macabră în contextul întâmplării cu realegerea primarului mort de la Deveselu: „S-a decis şi Viorel”

Oana Lis are un simţ al umorului ieşit din comun şi face dovada lui aproape zilnic. Vedeta, care de curând s-a licenţiat în psihologie, postează frecvent pe reţelele sociale glume care, nu de puţine ori, îl vizează pe soţul ei.

RomaniaTV.net
29 sept. 2020, 11:30
Oana Lis, glumă macabră în contextul întâmplării cu realegerea primarului mort de la Deveselu: „S-a decis şi Viorel”

Realegerea primarului mort din Deveselu la alegerile locale i-a dat apă la moară Oanei Lis şi i-a provocat imaginaţia, cu atât mai mult cu cât şi soţul ei a ocupat această funcţie: 

S-a decis si Viorel! Cand o sa moară, o sa mai candideze o dată!!! Poate nu-l votați!!!”, a scris Oana pe Facebook. 

În acelaşi context, al realegerii primarului mort din Deveselu, Oana a făcut o altă postare în care deschide cutia cu amintiri:

Citeşte şi Viorel Lis, în stare gravă. Oana Lis: „Viorel are probleme de articulare a cuvintelor. Nu a apărut la tv pentru că nu poate vorbi mult”

„Vorbiți de Deveselu, dar voi n ati fost niciodată acolo! Eu da! Acolo mergeam eu in copilărie la discoteca cu căruța!”, a postat Oana Lis. Postarea Oanei a mutat atenţia de pe evenimentul care a făcut înconjurul presei internaţionale pe perioada adolescenţei, când distracţia supremă era discoteca.

Vedeta tv, care de curând s-a licenţiat în psihologie, a abordat problema alegerilor locale şi din altă perspectivă:

„Nu toate poveștile incep cu „A fost odată ca niciodată…” multe incep acu cu „Dacă mă votezi pe mine…”, este de părere soţia fostului edil al Capitalei.