Internetul a luat foc! Ce mesaj a transmis Cabral pe rețelele de socializare: “Copiii mei au soft-ul stricat”

Cabral este, poate, cel mai cunoscut prezentator TV din România. Cei mai mulți dintre noi au învățat ce înseamnă cu adevărat televiziunea alături de el. Separat de acest aspect, Cabral acum este și tătic. Iată ce declarații a făcut vedeta cu privire la acest aspect.

26 sept. 2023, 16:27
Internetul a luat foc! Ce mesaj a transmis Cabral pe rețelele de socializare: “Copiii mei au soft-ul stricat”
Internetul a luat foc! Ce mesaj a transmis Cabral pe rețelele de socializare: “Copiii mei au soft-ul stricat”

Cabral este unul dintre personajele emblematice ale televiziunii din România. De ani de zile, acesta încântă telespectatorii cu unele dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară.

Citește și: Cabral aruncă bomba despre relația cu Andreea Ibacka! Care este lucrul pe care nu îl mai face cu soția lui după 12 ani de mariaj: „Nu te poți înțelege cu ea, i se pune pata!”

Cabral reprezintă pentru mulți dintre români esența televiziunii si a entertainment-uli, în special, pentru că a fost de-a lungul timpului “la cârma” celor mai importante producții pe această nișă.

Acum, Cabral are și alt statut, separat de cel de vedetă TV, respectiv cel de tătic. Cu toate că, în fața camerelor, acesta nu întâmpină nicio problemă, în viață de zi cu zi, lucrurile sunt mult diferite. Viața de părinte nu este deloc ușoară, iar Cabral simte acest lucru “pe pielea lui”.

Somnul copiilor nu este chiar cel mai lin, iar nopțile nedormite sunt un aspect pe care trebuie să ți-l asumi atunci când decizi să faci un copil.

Cu toate prezentatorul nostru a știut acest lucru, a avut nevoie de o refulare cu privire la oboseala accentuată care s-a acumulat în viața lui. Cei mici, se pare, că îi dau multe bătăi de cap. Din fericire, Cabral face față cu brio tuturor obstacolelor. Chiar și așa, celebritatea nu a ezitat să ceară sfatul persoanelor cu mai multă experiență.

„Bună ziua. Mă numesc Cabi și sunt tată de fete și de băiat. Rog și eu acum, public, asumat, să-mi explice și mie un părinte cum e cu copiii ăia perfecți care se culcă la 20:00 și dorm până la 07:30. Că ăștia ai mei ori au softul stricat, ori au moștenit frichineală în koor de la tac’su, ori nu știu ce au, că nu vor să doarmă, mănenemă, orice le-aș face! Dacă îi pun în pat la 20:00… e ca și cum aș băga găina vie în cuptor! De nu se frichinesc, se rostogolesc, se smotocesc… tocesc cearceafurile alea de le fac chiloți! Le vorbesc frumos, le spun povești, le pun muzică… mai am să le dansez la bară și să le cânt la harpă, că tot degeaba, nu adorm! Și dacă se întâmplă să adoarmă – ca prin minune – la 21:00… m-am nenorocit! La 05:00 A.M. umblă prin casă de zici că-s în Zombie 3 – Învierea!!! Spuneți-mi și mie, vă roagă fratele vostru din Berceni, cum e să ai un copil din ăla din film, de-l bagi în pat, îl pupi pe frunte, îi urezi „Noapte bună, tati te iubește!” și el închide ochii fericit și doarme ca nebunu’ până la 07:00 dimineața! Că pe ai mei… până nu-i ameninț cu cuțitele de bucătărie,  nu-i conving să stea lipiți de cearceafurile alea! Vă mulțumesc. P.S. Bine că nu se văd cearcănele la afro-români, că eram desfigurat deja!”, a povestit Cabral.

Dezvăluirea prezentatorului TV a stârnit mii de comentarii pe rețelele sociale. Mulți părinți s-au regăsit în această poveste și l-au încurajat. La unele mesaje, Cabral a ținut să răspundă.

„Viata bate filmul bro, suntem la același asentiment.. Nu există rezolvare decât după ce se mută la casele lor, asa că good luck”; „Ce vise ai! Ai mei abia la 12 sting lumina…Nu am zis că și adorm”; „Și eu sunt interesată de acest subiect! Și eu am 2 care au softul stricat, deci sunt numai ochii și urechi!”; „Alt tată din Berceni raportează. Două bucăți baieți, 12 și 6. Șansele să se culce ai mei la 8 sunt egale cu probabilitatea să câștig la loto 6/49. De două ori consecutiv. Cu aceleași numere. Iar la mine se văd cearcănele”

„Scoateți-i la câmp! La sapă! Dorm buștean după!”,

„I-am scos. Faza e că găsesc drumul spre casă singuri…”, a răspuns Cabral.

O altă vedetă din showbiz susține că i-a obișnuit pe cei mici să se culce devreme. Iată ce le-a povestit Adela Popescu, mama a trei băieți mici, urmăritorilor ei:

„Eu îmi culc copiii devreme. M-am tot gândit dacă e corect sau nu. Normal că nu le convine neapărat. E mult mai distractiv să sară pe canapea. Ce mă face să cred că nu greșesc, este că adorm în maxim 15 minute de când ne punem în pat. De unde trag concluzia că nevoia de somn există. Mărturisesc, totul a pornit inițial din rațiuni egoiste. Îmi place liniștea din casă când ei dorm și câștigăm, eu și Radu, un timp al nostru”.

Citește și: Cum a reacționat Cabral când a fost întrebat despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea Ibacka: „Dacă vrea să se mărite din nou, eu nu o mai întreb”