Internetul a luat foc! Ipostazele în care a apărut frumoasa Antonia au pus pe gânduri întreg Instagramul

Bruneta focoasă ne-a obișnuit cu cele mai sexy ținute, dar și cu zâmbetul ei de milioane! Antonia s-a afișat în ipostaze incendiare pe pagina ei de Instagram, afirmând că vrea să își exprime feminitatea interioară!

15 mart. 2023, 21:38

Antonia reușește să surprindă internetul cu fiecare ocazie! Frumoasa artistă, celebră în România, dar și peste hotare, este în vârstă de 33 de ani, însă postările ei reușesc să îi pună pe jar pe internauți. Cântăreața a declarat în repetate rânduri că dorește să își exprime „feminitatea interioară”

Citește și: Antonia, dezvăluiri intime din relația cu Alex Velea. Cum mențin flacăra vie: „Acestea fac relația intensă”

Antonia are trei copii și are un program extrem de încărcat, la fel ca orice femeie de succes de calibrul ei. Totuși, acest lucru nu o oprește să strălucească și să aibă o siluetă de invidiat. Tocmai din acest motiv, frumoasa brunetă nu se rușinează când vine vorba de fizicul ei, așa că pozele de pe Instagram sunt cât se poate de incendiare. De curând, aceasta a mai postat pe rețelele de socializare o serie de poze total ieșite din tipare! Fanii „au luat foc” și i-au dăruit sute de aprecieri.

Fanii au și crticat-o pe Antonia

Aceasta a scris foarte clar la descrierea fotografiilor că acestea reprezintă „feminitatea interioară”, însă nu o definesc. Cu toate că a strâns peste 100.000 de inimioare, au existat și „guri rele” care au preferat să o critice pe artistă. Unii dintre internauți au lăsat comentare în care o atacau dur.

„Sunt curios ce vor spune băieții tăi când vor crește și ce comentarii vor lăsa la poze de acest gen”, a scris unul dintre utilizatori.

„Antonia ești frumoasă, dar la o vârstă trebuie să ți cont și de…. există o linie socială și am pretenții la tine”, a precizat o altă persoană.

Văzând faptul că există un val de comentarii negative pe care Antonia trebuie să îl încaseze, actorul din din serialul „Clanul”, Codin Maticiuc, a sărit în apărarea ei. Acesta a lăsat un comentariu cât se poate de simpatic.  Amuzat de unele reacții negative din comentariile primite de către Antonia, Codin Maticiuc a precizat că artista „acceptă comentarii de hate doar de la donatorii prin sms pentru #spitalepublicedinbaniprivati.”

Codin Maticiuc se referea la proiectul pe care îl conduce, proiect ce are ca scop renovarea și modernizarea spitalelor din România cu cele mai noi aparate.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Antonia! Locul romantic unde a fost răsfățată de Alex Velea