Internetul a luat foc! Ipostazele în care a apărut frumoasa Antonia au pus pe gânduri întreg Instagramul

Bruneta focoasă ne-a obișnuit cu cele mai sexy ținute, dar și cu zâmbetul ei de milioane! Antonia s-a afișat în ipostaze incendiare pe pagina ei de Instagram, afirmând că vrea să își exprime feminitatea interioară!
Alina Costache
15 mart. 2023, 21:38
Internetul a luat foc! Ipostazele în care a apărut frumoasa Antonia au pus pe gânduri întreg Instagramul

Antonia reușește să surprindă internetul cu fiecare ocazie! Frumoasa artistă, celebră în România, dar și peste hotare, este în vârstă de 33 de ani, însă postările ei reușesc să îi pună pe jar pe internauți. Cântăreața a declarat în repetate rânduri că dorește să își exprime „feminitatea interioară”

Citește și: Antonia, dezvăluiri intime din relația cu Alex Velea. Cum mențin flacăra vie: „Acestea fac relația intensă”

Antonia are trei copii și are un program extrem de încărcat, la fel ca orice femeie de succes de calibrul ei. Totuși, acest lucru nu o oprește să strălucească și să aibă o siluetă de invidiat. Tocmai din acest motiv, frumoasa brunetă nu se rușinează când vine vorba de fizicul ei, așa că pozele de pe Instagram sunt cât se poate de incendiare. De curând, aceasta a mai postat pe rețelele de socializare o serie de poze total ieșite din tipare! Fanii „au luat foc” și i-au dăruit sute de aprecieri.

Fanii au și crticat-o pe Antonia

Aceasta a scris foarte clar la descrierea fotografiilor că acestea reprezintă „feminitatea interioară”, însă nu o definesc. Cu toate că a strâns peste 100.000 de inimioare, au existat și „guri rele” care au preferat să o critice pe artistă. Unii dintre internauți au lăsat comentare în care o atacau dur.

„Sunt curios ce vor spune băieții tăi când vor crește și ce comentarii vor lăsa la poze de acest gen”, a scris unul dintre utilizatori.

„Antonia ești frumoasă, dar la o vârstă trebuie să ți cont și de…. există o linie socială și am pretenții la tine”, a precizat o altă persoană.

Văzând faptul că există un val de comentarii negative pe care Antonia trebuie să îl încaseze, actorul din din serialul „Clanul”, Codin Maticiuc, a sărit în apărarea ei. Acesta a lăsat un comentariu cât se poate de simpatic.  Amuzat de unele reacții negative din comentariile primite de către Antonia, Codin Maticiuc a precizat că artista „acceptă comentarii de hate doar de la donatorii prin sms pentru #spitalepublicedinbaniprivati.”

Codin Maticiuc se referea la proiectul pe care îl conduce, proiect ce are ca scop renovarea și modernizarea spitalelor din România cu cele mai noi aparate.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Antonia! Locul romantic unde a fost răsfățată de Alex Velea

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!