Intervenție de urgență în stațiunea Mamaia! Un om i-a speriat pe toţi trecătorii după ce a ameninţat că se aruncă de pe bloc! FOTO şi VIDEO

O persoană a ameninţat, vineri după-amiaza, că se aruncă de pe un bloc din staţiunea Mamaia, Constanţa.

11 iun. 2021, 21:20
Intervenție de urgență în stațiunea Mamaia! Un om i-a speriat pe toţi trecătorii după ce a ameninţat că se aruncă de pe bloc! FOTO şi VIDEO

Intervenție de urgență în stațiunea Mamaia! Este vorba despre o persoană care amenință că se aruncă de pe un bloc din stațiune. Persoana era complet dezbrăcată.

Intervenție de urgență în stațiunea Mamaia! Un om i-a speriat pe toţi trecătorii după ce a ameninţat că se aruncă de pe bloc!

Apelul a fost făcut de trecătorii care l-au văzut pe bloc. La locul solicitării, echipajele de intervenție l-au văzut de jos, dar când au ajuns pe bloc, au găsit doar papucii și un prosop.

Până la această oră, persoana nu a fost identificată. Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia efectuează cercetări în vederea identificării persoanei în cauză, urmând a se lua măsurile legale care se impun în astfel de situații.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Am parcurs traseul viitorului tren metropolitan din București pentru că tu probabil nu o să o poţi face niciodată! De ce proiectul de suflet al lui Nicușor Dan e deocamdată o „fantazie urbană”?! Maidan, blocuri şi intersecţii aglomerate pe tot traseul dorit de Primărie
De altfel, un incident similar a avut loc în luna aprilie. Un bărbat cu un copil în brațe a ameninţat că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din sectorul șase al Capitalei, au declarat surse din poliția Capitalei. Potrivit acestora, poliția a fost la fața locului, pe strada Topolovăț, pentru negocieri. Bărbatul ar fi fost în proces de divorț și are un ordin de restricție dispus de instanță la solicitarea soției. Bărbatul din sectorul 6 a ajuns în custodia Poliției. Copilul a ajuns în siguranță la mamă. Bărbatul a fost imobilizat de trupele speciale ale poliției (SIAS) și a fost dus la secția 25 de poliție pentru audieri.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Tunul imobiliar de zeci de milioane de euro, dat de Dan Voiculescu! Fostul sediu ICA poate fi demolat după ce mogulul l-a răscumpărat de la Fisc împreună cu 30.000 de metri pătraţi construibili! Terenul are o deschidere de zeci de metri la lacul Băneasa şi se pot construi blocuri P+6!
 

 


loading...
Partenerii noștri