Intervenţie de urgenţă la metrou în Bucureşti, trupele speciale au oprit metroul în staţie pentru prinderea unor huligani

Haos la metrou în Bucureşti, trupele speciale au intervenit în staţie pentru prinderea unor huligani. Metroul a fost oprit în staţia Ştefan cel Mare, unde mai mulţi tineri au fost scoşi din tren şi încătuşaţi. 

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 12:28

Tinerii scoși din metrou sunt suporteri ai echipei Steaua şi Dinamo. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române susţine că trupele speciale nu au folosit spray-uri lacrimogene.

Citeşte şi: Mirel Rădoi, DESFIINŢAT de ULTRAŞII români după convocarea lui Mario Camora. „Îţi urăm o carieră cât mai scurtă la naţională!”

Suporterii Sud Steaua s-au deplasat astăzi către stadionul Dinamo, unde echipa CSA Steaua dispua un meci împotriva echipei Dinamo B, în etapa a patra din Liga 3. Aceştia au fost întâmpinaţi de mai mulţi jandarmi care au intrat peste ei în metrou.

„În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști.În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine. Grupul de suporteri steliști au revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor” , se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.

Aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secţia de poliţie, în vederea luării măsurilor legale. Oamenii legii fac verificări inclusiv sub aspectul săvărşirii infracţinilor de ultraj. Oamenii legii au confiscat mai multe arme albe de la suporterii celor două echipe.


loading...
Partenerii noștri