Interviu EXCLUSIV cu Adrian Cuculis, soţul Ramonei Păuleanu. Unul din gemeni a fost la un pas de moarte: „Va fi anchetă penală, am cerut un milion de euro”

Interviu EXCLUSIV cu Adrian Cuculis, soţul Ramonei Păuleanu. Cei doi au trecut prin clipe grele cu unul dintre gemeni, micuțul a fost internat în spital timp de 8 luni de la naștere. Avocatul a depus plângere penală împotriva spitalului, în urma incidentului dureros.

09 ian. 2022, 17:34
Interviu EXCLUSIV cu Adrian Cuculis, soţul Ramonei Păuleanu. Unul din gemeni a fost la un pas de moarte: „Va fi anchetă penală, am cerut un milion de euro”
Interviu EXCLUSIV cu Adrian Cuculis, soţul Ramonei Păuleanu

Interviu EXCLUSIV cu Adrian Cuculis, soţul Ramonei Păuleanu. Luca și Alexandra s-au născut prematur și au avut nevoie de îngrijiri speciale după naștere. Însă pentru băiețel, ceea ce trebuia să-l salveze, l-a adus în stare extrem de gravă. El a fost infectat cu o bacterie în spital și de atunci, timp de mai multe luni a trebuit să ducă o luptă pentru viața sa.

Ce a fost cel mai impresionant, ca te ia plansul, l-am adus acasa, sora a venit de afara, cand l-am pus langa ea, el a luat-o pe ea de mana. A intors capul, a cautat-o si a luat-o de mana.

Este un luptataor, invingator si erou pentru maica-sa , maica-sa e un erou pentru el si el pentru ea. Luca nu e ales intamplator, pentru ca baiatul avusese probleme din burtica, a primit numele Luca pentru ca Sfântul Luca era doctor. Ne-am gandit ca o sa-l ajute. Are privire blanda, este blajin, este bland. Ochii lui transmit ceva, are o aura, s-a simtit asta pentru ca Sfântul Luca a lucrat acolo.

Cred ca a fost cel mai mare test, cea mai mare inceracre din punct de vedere al credintei. O sa-mi aduc aminte cand eram in salonul 17 al lui, o camaruta mica. Acolo, eram revoltat pe Dumnezeu, de ce nu e acolo si de ce nu intervine. Se simtea rau, nu-si mai revenea si atunci am avut revolta asta.

Raspusul a venit rapid, s-a intors, imaginar si din momentul ala mi-a spus „o sa te ajut”, am simtit fizic. Luca a fost inconjurat de moarte, nu o singura data, s-a intamplat sa merg sa vad copii care nu mai erau, a fost o experienta care te schimba radical„, ne-a declarat în exclusivitate Adrian Cuculis.

Citeşte şi: Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni. Frumoasa prezentatoare trece prin momente grele

Interviu EXCLUSIV cu Adrian Cuculis, soţul Ramonei Păuleanu

Credința care i-a ajutat pe cei doi părinți să treacă prin această perioadă grea vor să o insufle acum și copiilor: „Pimul drum va fi catre Sfantul Luca, in Rusia, imi doresc sa mergem in toata lumea si vor merge si ei. Luca va merge acolo sa-i multumeasca el personal„.

Avocatul Adrian Cuculis luptă acum ca ceea ce a pățit fiul său să nu se întâmple și altor copii.

O bacterie luata din neglijenta, de la medici. Am inteles ca nu s-au spalat pe maini cand i-au facut perfuzie pe manuta lui cu tot cu infectia streptococ, enterococ. Ce ma deranjeaza este ca spitalul a inceput sa raporteze dupa ce a fost cu Luca. Voi avea grija sa fie ancheta penala, dar actualmente am termen in februarie si am cerut un milion de euro si am spus ca banii ii voi dona„, ne-a mai mărturisit bărbatul.

Părinții lui Luca își doresc ca fiul lor să poată ajuta alți oameni, așa cum medicii l-au ajutat pe el.

Luca se va intoarce acolo cand se va face mare, sa dea o mana de ajutor, i-am spus doctorului vezi ca ai mare obligatie, cand a plecat de aici, ca ti-l trimit inpoi la facultate, o sa fii profesor si el student„, a conchis Adrian Cuculis.