Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni. Frumoasa prezentatoare trece prin momente grele

Ramona Păuleanu, de la Pro TV, a născut prematur gemeni, fetiță și băiat. Prezentatoarea trece prin momente dificile de câteva luni.

18 sept. 2021, 08:15
Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni. Frumoasa prezentatoare trece prin momente grele

Ramona Păuleanu de la Pro TV trece prin clipe de coșmar. Prezentatoarea s-a retras de pe micile ecrane în aprilie, atunci când a anunțat că este însărcinată în șapte luni. Lucrurile s-au desfășurat într-un mod cu totul neașteptat pentru vedetă.

Aceasta a născut gemeni înainte de termen, o fată și un băiat, Alexandra și Luca. O bacterie l-a afectat foarte tare pe micuț, care este internat în spital se cinci luni.

Prima apariție la TV a fiului lui Liviu Vârciu și al Andei Călin: „E greu tare cu doi copii”
Ramona Păuleanu a povestit tot chinul prin care trece pe conturile personale de Facebook și Instagram.

”Am tot amânat momentul ăsta sperând că altfel va arăta «întoarcerea» mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine.

Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia.

Alexandra și Luca.

Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viata când mi-au clănțănit dinții în gură de frica.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca”, a scris Ramona pe rețelele sociale.

„Luca luptă în continuare, de pe patul de spital, iar peste fragilitatea inițială a venit și o bacterie contractată din spital, care l-a destabilizat complet. ”Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine.

Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit.

Dar are o forță si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată că au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui.

Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine.

Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta.

Ramona Olaru are un iubit gelos: „Nu mă mai lasă să dansez pe mese”
Că aș da orice să-i pot lua suferința.

Că ochii lui mi s-au întipărit în suflet.

Că m-aș arunca deasupra lui, că m-aș transforma într-un scut uman ca să-l ascund și protejez de toate.

Că am blamat soarta, sistemul, că m-am autoblamat, că n-am putut să încetez sa mă întreb de ce eu.

Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mamă să nu fii.

Și numai copil să nu fii, aș adauga, când în loc să îl bucuram, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brate și să-l iubim, el este într-un spital, și nu cunoaște altceva.

Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul ăsta, m-am gândit la toate mamele și toți părinții care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu”, a mai scris Ramona Paulescu pe Instagram.

 

Soţul Ramonei, avocatul Adrian Cuculis, spune că a depus plângere penală împotriva spitalului.

„Cred că noi nu suntem conștienți de fapt de ceea ce se întâmplă în spitalele astea și cum arată de fapt viața părinților care ajung să își interneze copiii. Nu poți să spui ce simți, e greu să vorbesc acum pentru că de obicei comentez eu al te cazuri, de data asta sunt eu cazul și vreau să tragă cel puțin un învățământ din treaba asta. cei care ne conduc trebuie să investească în zona spitalelor pentru că vorbim de 30 de ani și nu se mai în tâmplă nimic. Ceea ce pot să vî spun este că drama da, continuă. În fiecare zi luptă copilul meu. Mă bucur că și ea a avut puterea să spună ce s-a întâmplat. Unul plânge și unul râde pentru că fata este foarte bine, doar că băiatul ar fi fost bine dacă nu l-ar fi îngenuncheat sistemul pentru că nu a fost vina lui, nu a fost vina ei. A fost exclusiv vina sistemul și acolo în spital s-a întâmplat toată nenorocirea asta.”, a declarat Adrian Cuculis la România TV.