INTERVIU EXCLUSIV cu Alex Bodi: „Bianca era persoană publică, mie nu mi-a plăcut să apar”

INTERVIU EXCLUSIV cu Alex Bodi. Afaceristul a făcut declaraţii pentru România TV şi a răspuns la toate întrebările, legate de perioada dificilă în care se află, despre iubita lui Daria, dar şi despre Bianca Drăguşanu, fosta lui soţie. Cel mai mult îşi doreşte să fie liber, momentan afaceristul se află în arest la domiciliu.

07 feb. 2021, 22:22
INTERVIU EXCLUSIV cu Alex Bodi: „Bianca era persoană publică, mie nu mi-a plăcut să apar”
INTERVIU EXCLUSIV cu Alex Bodi

INTERVIU EXCLUSIV cu Alex Bodi: „Având în vedere motivul pentru care mă aflu la domiciliu, încerc să combin lucrurile, astfel încât să fie plăcut și să depășesc. Sport, mișcare, mă mai ocup și de lucrurile personale, de afaceri, cât îmi permite timpul și am posibilitatea și în rest interacționez cu prietenii, familie, fetițele mele.

S-au schimbat multe în viaţa mea. Dar, ca sa zic asa, în tot raul este si un bine. Am văzut anumite lucruri, mi-am dat seama de adevaratele prietenii, de adevaratele valori, sa fim sinceri, de libertate. Stau în casă din 18 decembrie. Mai sunt exceptii. Am plecat la Craiova la instanta. IMI doresc sa fiu eu de la inceput, sa am libertate”, a declarat Alex Bodi pentru România TV.

Acasă la Alex Bodi

Reporter RTV: Casa frumoasa, masina frumoasa. Se intreaba lumea de unde are Alex Bodi bani? A muncit pentru ei?

Alex Bodi: Nu cred ca am forte multi bani, sunt altii care au si mai mult. Sunt pasionat de masini, de cand am facut business cu masini. Am muncit de la ora 18 ani in Spania, am făcut şi alte lucruri, am avut si viață de noapte, am avut si cluburi in Spania. Dupa, m-am intors in Germania. Avand in legatura relatiile, nu as vrea sa dezvolt acum sa nu se interpreteze.

Un lucru e cert, nu poti avea fara sa faci. Trebuie sa te implici, sa te dedici total, tu trebuie sa dai ritmul si sa te mentii.

Citeşte şi: Alex Bodi şi-a bruscat fosta soţie de faţă cu fetiţa lor. Momente cumplite acasă la afacerist

INTERVIU EXCLUSIV cu Alex Bodi. Ce spune despre Bianca

Reporter RTV: Care este relaţia ta cu Bianca?

Alex Bodi: Am iesit foarte puternic in fata reflectoarelor, ea era persoana publica. Mie nu mi-a placut sa apar. Am evitat sa fiu in centru atentiei. Si nu poti nega asta. Iar referitor la vacante, calatorii, aveau legatura cu afacerile mele. De trei luni nu am mai vorbit deloc cu ea. Ma focusez pe relatia mea. Nu ne uram, nu avem razboi. Eu vreau sa fie intelegere.

Actuala mea iubită mi-a fost alaturi, m-a sprijinit. Mi-a oferit un suport emotional, exact de ce are nevoie un barbat. Asta ne-a unit si intamplarile si dovada ei de moralitate, m-a completat ca barbat si ma gandesc la lucruri serioase pe viito. E in plan nunta. Nu fac tamtam. Ne dorim asta, sa am posibilitatea sa ma desafasor,sa ne permita si pandemia.

Reporter RTV: Cum este Alex Bodi cu femeile?

Alex Bodi: Nu stiu cum sa zic. Poate am defecte, slăbiciuni, poate lumea le interpreteaza gresit. Eu ca om sunt: daca imi dai un lucru, eu iti dau de 5 ori mai mult. Posibil sa am o modalitate mai stranie de a-ti arata lucruri. Nu suntem roboti, fiecare avem sentimente. Tu ca femeie, eu ca barbat trebuie sa cauti.

Reporter RTV: Cum cuceresti?

Alex Bodi: Cu ochii. Stiu sa fiu romantic, imi place să fac surprize.

INTERVIU EXCLUSIV cu Alex Bodi

Reporter RTV: Ce nu iarta Alex bodi?

Alex Bodi: Poate sună straniu, ca am facut greseli, ma refer la loialitate. Eu nu pot accepta. Nu pot trece peste infidelitate. Nu ar functiona, intervin reprosurile. Tradarea. Nu trebuie sa fie fizica, ci chiar si moral te tradeaza persoana respectiva. Daca vrei sa construiesti ceva cu cineva, trebuie sa existe o baza.

Reporter RTV:  Au fost stiri ca a dat Alex Bodi o petrecere monstru.

Alex Bodi: Impactul mediatic e exploziv. Eu cu Salam ma cunosc de 15 ani. Mi-a cantat de ani de zile, la petreceri, la botez. La nunta. Acum, el se intorcea de la un eveniment. Nu a fost planificat. Nu l-am platit. Suntem prieteni. Nu a dat nimeni petrecere. Au stat 7 persoane la mine acasa, am baut un pahar, am fumat o narghilea, dar nu petrecere. Eu imi asum. Nu am vrut sa dau declaratii până acum.