Interviul lui Kovesi pentru reînvestirea în funcţia de procuror-şef al DNA, amânat pentru săptămâna viitoare

Secția pentru procurori a CSM a decis, joi, să amâne pentru data de 28 martie discutarea propunerii de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef al DNA.

24 mart. 2016, 07:10
Interviul lui Kovesi pentru reînvestirea în funcţia de procuror-şef al DNA, amânat pentru săptămâna viitoare

„În ședința de astăzi, 24 martie 2016, având în vedere cererea de amânare formulată de ministrul justiției, doamna Raluca Prună, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea discutării propunerii de reînvestire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a doamnei Laura Codruța Kovesi, procuror șef al DNA, pentru data de 28 martie 2016, ora 10.00„, se precizează într-un comunicat al CSM.

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a transmis către CSM, pe 29 februarie, propunerea de reînvestire a Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef al DNA. Conform calendarului inițial, joi, 24 martie, era programată intervievarea candidatului, iar pe 25 martie – transmiterea avizului către Ministerul Justiției.

Ca urmare a atentatelor de la Bruxelles, ministrul Prună a cerut CSM reprogramarea interviului, întrucât joi participă la reuniunea Consiliului extraordinar Justiție și Afaceri Interne (JAI).

CITEŞTE ŞI: UNJR solicită CSM să amâne audierea Laurei Codruţa Kovesi pentru şefia DNA