Interzis BĂRBAŢILOR! Aplicaţia creată de cinci tineri din Cluj SPECIAL pentru SEXUL FRUMOS

Cinci tineri din Cluj au lansat o aplicație web și mobilă special pentru femeile din România. Astfel, ea oferă o listă cu toate saloanele de înfrumusețare din România. Aplicația se numește "Domnița" și oferă, potrivit celor care au realizat-o, posibilitatea de a găsi rapid cele mai apropiate saloane de înfrumusețare.

23 feb. 2015, 16:20
Interzis BĂRBAŢILOR! Aplicaţia creată de cinci tineri din Cluj SPECIAL pentru SEXUL FRUMOS

Astfel, „Domnița” este disponibilă gratuit atât pe AppStore și pe Google Play, iar prin intermediul acesteia, utilizatoarele pot căuta rapid saloanele de înfrumusețare din apropierea zonei în care se află sau dintr-un oraș ales și pot filtra saloanele după categoriile de servicii dorite, conform Vocea Transilvaniei.

Citeşte şi Aplicaţiile de smartphone care te vor ajuta să faci shopping online deştept

Platforma dispune de o importantă bază de date cu saloane din aproape toate orașele României, cuprinzând mai mult de 1800 de saloane din întreaga țară. Profilul unui salon cuprinde adresa acestuia, poziția pe hartă, descriere, fotografii, gama de servicii prestate, tarife percepute pentru aceste servicii, orar de funcționare și număr de telefon.

Am constatat lipsa unui astfel de produs software pe piața românească, produs capabil să se ridice la așteptările utilizatoarelor și din punct de vedere estetic.”Domnița” a prins contur prin dedicația și perseverența unui grup de prieteni. Produsul este util, deoarece are și rolul de mărire a vizibilității pentru saloanele de înfrumusețare„, a spus Georgina Lupu, tânăra care a pornit acest proiect alături de mai mulţi prieteni.

Citeşte şi Aplicaţia care-ţi arată cu ce vedetă semeni. Vezi şi tu a cui sosie eşti

Toți tinerii au vârste de până la 26 de ani și spun că au demarat acest proiect din dorința de a învăța mai multe, experiența unui start-up fiind una dintre cele mai valoroase în acest sens. În curând, dezvoltatorii promit un sistem de programări, review-uri și liste de saloane favorite, alături de alte funcționalități interesante dedicate femeilor.