Intonarea greşită a imnului, motivul de la care a început ancheta DNA din fotbal

Marcel Pavel este de vină pentru faptul că şefii de la Ligă şi FRF au probleme cu DNA.  Cel puţin asta e concluzia oamenilor din fotbal.

RomaniaTV.net
18 nov. 2011, 09:43
Intonarea greşită a imnului, motivul de la care a început ancheta DNA din fotbal

Preşedintele ţării, Traian Băsescu, nu este străin de acţiunea DNA din fotbalul românesc. Tot mai mulţi oameni cred că de la acesta a pornit ancheta în cazul lui Mircea Sandu, Dumitru Dragomir şi a celorlalte personaje din fotbal.

Totul s-ar trage de la meciul România – Franţa, când Traian Băsescu a fost deranjat de faptul că Marcel Pavel a greşit imnul naţional şi astfel s-a ajuns la intervenţia DNA-ului în fotbal. Unii oameni cred că însuşi Traian Băsescu le-a cerut procurorilor să intervină în fotbal.

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a făcut o declaraţie care vine în sprijinul acestei teorii.

Toate problemele pe care le au acum conducătorii din fotbal, mă refer la anchetele DNA, se trag de la modul în care a fost organizată partida cu Franţa„, a declarat Ioan Niculae.

Intervenţia DNA în fotbal a început în urmă cu trei săptămâni când fostul preşedinte CCA, Vasile Avram, şi omul de afaceri Sorin Ţerbea au fost reţinuţi. La câteva zile distanţă a început urmărirea penală împtriva lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir şi a membrilor Comitetului Executiv.