Întrebări la care Google ştie să răspundă rapid

Deja de 15 ani Google Search face o treaba foarte buna in a ne impresiona cu rezultate la orice cautare. Fara un efort prea mare si prea multe click-uri, serviciul de la care a pornit gigantul din Mountain View este din punctul de vedere al multor utilizatori solutia perfecta pentru a afla raspunsul la intrebari.

RomaniaTV.net
07 oct. 2012, 14:03
Întrebări la care Google ştie să răspundă rapid

Din fericire, cu toate ca Google a devenit o companie multilateral dezvoltata, a facut o treaba foarte buna in a nu isi neglija startul. Asadar Google Search a primit actualizari semnificative la intervale regulate de timp.

1. Calculator

Poti folosi Google pentru a calcula aproape orice. Este suficient sa introduceti in casuta de cautare o intrebare sub forma 5+23,5/(272*13) si in secunda urmatoare veti primi raspunsul. Probabil pentru ca a fost usor de implementat, de cateva luni, in momentul in care introduceti un calcul pe Google va este afisat si un calculator clasic pe care il puteti folosi asemeni aplicatiilor dedicate de pe PC sau smartphone, scrie playtech.ro.

2. Conversii

Internautii interactioneaza zilnic cu valori din diverse sisteme metrice sau nu. Pentru ca in tara noastra cele mai comune unitati sunt metri, gramele sau gradele Celsius, de cele mai multe ori e nevoie de transformari pentru a intelege o dimensiune, o masa, un volum sau o temperatura.

Citeşte articolul complet pe playtech.ro.