Întrebările pe care trebuie să ţi le pui înainte să îl părăseşti pentru altul

Despartirea nu e o decizie usor de luat. Studiile arata ca femeile sufera mai mult decat barbatii in clipa in care parasesc sau sunt parasite. Insa uneori vine un moment in care e nevoie sa iei o decizie.

RomaniaTV.net
17 aug. 2015, 06:46
Întrebările pe care trebuie să ţi le pui înainte să îl părăseşti pentru altul

Iata cateva intrebari pe care e bine sa ti le pui atunci cand simti ca relatia a intrat intr-un impas sau vrei sa cunosti si alti barbati inainte de a face pasul cel mare:

1. Esti fericita?

Cupluri 100% fericite nu exista, insa o relatie trebuie sa iti confere calm, sa te faca fericita. Daca zilele proaste, in care stai mai mult abatuta din cauza neintelegerilor cu partenerul de viata sunt mult mai numeroase decat cele in care zambesti si esti binedispusa e clar ca aveti o problema. Identifica sursa supararilor si in cazul in care sunt probleme grave, care nu pot fi depasite, cel mai bine este sa iei o hotarare care sa iti linisteasca sufletul. Daca crezi ca un alt barbat te-ar putea face mai fericita, atunci renunta la relatia actuala.

Citeşte şi Cum faci un bărbat să se întoarcă la tine. Trucuri pe care orice femeie trebuie să le ştie

2. Are defecte mari?

Se spune ca femeile se indragostesc chiar si de barbati cu defecte mari convinse fiind ca vor reusi ele sa ii schimbe. Doar ca cel mai adesea nu reusesc. Gandeste-te putin la relatia cu partenerul tau si vezi cat de mari sunt hibele lui. Daca e mincinos, se enerveaza repede, nu te ajuta aproape niciodata cu nimic, ba chiar ii mai place si sa bea, e clar ca nu e deloc usa de biserica si ca sperantele tale de a-l face sa se indrepte sunt desarte. In acest caz, cel mai bine ar fi sa iti vezi de viata si sa incerci sa iti refaci viata langa un barbat care te merita.

3. E violent?

Nu trebuie sub nicio forma sa suporti atitudini agresive din partea partenerului de viata. Jigniri, insulte, santaj, amenintari, toare acestea sunt abuzuri psihice. Daca incearca cu orice chip sa isi impuna opiniile sau iti interzice relatia cu familia si cu prietenii atunci trebuie sa stii ca nu mai ai de a face cu un partener, ci cu un dictator. Iar aceasta atitudine va degenera in timp si se va transforma in abuz fizic. Iar atunci iti va fi tot mai greu sa iei decizia sa va despartiti.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.