Întrebuinţări ascunse ale unor produse pe care le ai în baie

Baia este în general o cameră în care femeile se fac frumoase şi o încăpere care conţine o mulţime de produse pe care bărbaţii le consideră magice. Totuşi, există câteva produse care ne pot face viaţa mai uşoară.

06 mart. 2014, 14:24
Întrebuinţări ascunse ale unor produse pe care le ai în baie

Balsamul de păr este extrem de util atunci când vă epilaţi pe picioare cu lama de ras. Balsamul are o dublă funcţie, ajută la radere şi hidratează pielea, astfel că nu mai este necesară aplicarea ulterioară a unei creme.

Apa de gură cu alcool ajută la scăparea mai repede a urmelor lăsate de vânătăi. Tot ce trebuie să faceţi este să înmuiaţi o bucată de vată sau un disc demachiant cu puţina apă de gură şi să aplicaţi masând pe vânătaie.

Citeşte şi Trucuri de înfrumuseţare care te ajuta să economiseşti bani

Deodorantul se poate dovedi extrem de util pentru a scăpa de bătăruile create de pantofii noi. Înainte să încălţaţi perechea de pantofi este suficient să aplicaţi deodorant solid pe ştaif, de jur împrejur. Astfel, materialul se va înmuia şi veţi scăpa de bătăturile care apar în uma purtării.

Tu ştii ce conţin cosmeticele? Cum ne mint producătorii

Aparatul de ras ajută la eliminare scamelor de pe pulovere sau bluze.

Acetona şterge urmele lăsate de marker-urile permanente.

Vrei un ten mereu tânăr, impecabil? Află secretul de la Salma Hayek!

Placa de îndreptat părul poate fi folosită pentru a îndrepta şi hainele, fără a folosi fierul de călcat.

Spuma de ras ajută la eliminarea urmelor de machiaj de pe haine, mai ales dacă se găsesc pe haine delicate care trebuiesc spălate doar la curăţătorie.