Introdu aceste alimente în dieta ta şi bucură-te de sănătate

Alimentația ta reprezintă aproximativ 90% din reușita ta întotdeauna, indiferent că vorbim despre o imunitate excelentă sau doar de celebrul six pack (pătrățelele perfect definite).

RomaniaTV.net
05 feb. 2018, 10:33
Introdu aceste alimente în dieta ta şi bucură-te de sănătate

În acest articol vom vorbi despre alimente sănătoase, sațioase, gustoase care să te ajute să te mândrești cu munca ta în sala de sport și să îți întărească încrederea în tine.

O alimentație corectă înseamnă de asemenea un sistem imunitar puternic și o rezistență bună în fața stresului. Deci, să adoptăm schimbarea cu brațele deschise.

Optează pentru pudra bună

Nu, nu ne referim la prafurile pline de steroizi, nu asta este ideea, ci la pudra de colagen de exemplu. Aceasta este cel mai bun aliat pentru a te bucura de o piele frumoasă și fermă timp îndelungat.

De asemenea nu uita nici de pudra de spirulină, adaugă-le fie în smoothie, fie în iaurt sau chiar și în apă.

Citeşte şi Dieta Anei Aslan, o armă redutabilă împotriva bătrâneţii. Ce nu îi lipsea niciodată din meniu

Spirulina este cunoscută mai ales pentru concentrația sa de vitamina B12, fiind mai bogată decât o porție de carne de vită. Este absorbită cu ușurință de corpul uman. Mai bogată în fier decât este o porție de spanac crud, cu un conținut bun de clorofilă, de beta-caroten, îți va face atât părul cât și pielea strălucitoare.

Ambele pudre au funcție anti-inflamatoare, protejează corpul împotriva invaziei de germeni, crește flora microbiană pentru a ne apară organismul.

Află ce alimente combat stresul și afecțiunile cauzate de aceasta AICI.