INUNDAŢII PUTERNICE în Europa. Patru persoane şi-au pierdut viaţa VIDEO

Inundaţiile au făcut ravagii în vestul şi centrul Europei. PATRU persoane şi-au pierdut viaţa în urma ploilor abundente care au lovit Italia, Franţa, Slovenia şi Elveţia.

07 nov. 2014, 11:14
INUNDAŢII PUTERNICE în Europa. Patru persoane şi-au pierdut viaţa VIDEO

Italia este ţara cea mai gravă lovită de intemperii. La Roma a plouat zeci de ore încontinuu, iar autorităţile sunt în stare de alertă. Şi, ca şi cum nu era de ajuns, a căzut şi grindină. Zeci de drumuri au fost inundate, nenumărate semafoare au fost stricate, iar mai multe staţii de metrou au fost închise. O universitate din Roma, dar şi aeroportul Fiumicino, au fost inundate. Trenurile din întreaga ţară au întârzieri de zeci de minute. Iar mai multe şosele din întreaga ţară au fost blocate de alunecări de teren.

CITEŞTE ŞI Cod roşu de furtuni violente la Roma

Un caz incredibil a fost filmat într-un orăşel din nordul Peninsulei. Un copac a fost rupt de vânt şi a căzut în locul de unde plecase o maşină cu numai câteva secunde înainte.

Situaţia este critică şi în Palermo, unde toate şcolile sunt închise astăzi. Furtuna a devastat şi Sicilia. În oraşul Catania, o tornadă a smuls acoperişurile mai multor clădiri.

Ploile torenţiale au făcut prăpăd şi în Franţa, Elveţia şi Slovenia. În Ţara Cantoanelor, o mamă şi fiica sa au murit după ce o alunecare de teren le-a lovit în plin casa. În timp ce, în Slovenia, zeci de case şi gospodării au fost inundate.

VEZI ŞI Franţa a fost lovită de furtuni puternice. Inundaţiile au făcut victime GALERIE FOTO VIDEO


loading...