Învaţă cum poţi începe cu dreptul în afaceri de la un adevărat GURU: John E. Pepper Jr.

Wave Division Group ofera ocazia studentilor facultatilor din ASE si SNSPA sa invete  din experienta unui veteran al mediului de afaceri international.

RomaniaTV.net
01 apr. 2015, 10:37
Învaţă cum poţi începe cu dreptul în afaceri de la un adevărat GURU: John E. Pepper Jr.

Studentii Academiei de Studii Economice din Bucuresti si cei ai Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative vor beneficia fiecare de un eveniment dedicat, in cadrul caruia vor avea posibilitatea sa ii adreseze intrebari lui John E. Pepper Jr. si sa afle „Ceea ce conteaza cu adevarat” in viata si in afaceri.

John E. Pepper va fi prezent in Romania cu ocazia conferintei “What Really Matters – A conversation with John E. Pepper Jr.: Ensuring sustainable profitable growth for your business”, ce va avea loc pe 29 aprilie, la ora 9:30, la Athenee Palace Hilton Bucharest. In cadrul acestui eveniment va fi lansata si varianta in limba romana a cartii sale „What Really Matters”.

John E. Pepper, Jr. are o experienta de peste 50 de ani in afaceri la nivel mondial. Acesta  a lucrat in cadrul P&G pentru aproape 40 de ani, incepând din 1963. In 1974 a fost numit director general al P&G Italia. In 1980 a devenit vicepresedinte de grup. Intre 1986 si 1995 a fost presedinte, iar intre 1995 si 1999 a detinut functia de presedinte si CEO al companiei, dupa care in 2000-2002 a fost presedinte al consiliului de admiinstratie. Ulterior, intre 2004 si 2005, a activat ca vicepresedinte de finante si administratie in cadrul Universitatii Yale. Intre 2007 si 2012 a fost presedinte al consiliului de administratie al Walt Disney Company (WDC).

Eveniment realizat cu sprijinul: Procter & Gamble, Happy Tour, Flanco,  Athenee Palace Hilton Bucharest, Tiriac Auto.

Mai multe detalii pe www.johnpepper.ro.