PASCĂ RAW VEGAN după reţeta Nicoletei Luciu

PASCĂ RAW VEGAN. Pregătirile pentru sărbătorile pascale de anul acesta au intrat pe ultima sută de metri. Fie că ne referim la vedete sau la celelalte gospodine, toată lumea îşi doreşte ca preparatelele de anul acesta să fie cu adevărat speciale, uşor de preparat şi extrem de delicioase.

RomaniaTV.net
26 apr. 2016, 13:43
PASCĂ RAW VEGAN după reţeta Nicoletei Luciu

PASCĂ RAW VEGAN.Mămică a patru copii, foarte vigilentă în ceea ce priveşte alimentaţia acestora, Nicoleta Luciu a învăţat de la Anca Alungulesei, expert în nutriţia raw vegan, să gătească fără foc o pască raw vegan.

Din făină de fulgi de ovăz, nuci şi migdale hidratate şi îndulcit cu gem de smochine şi curmale, Nicoleta Luciu a pregătit aluatul. Anca Alungulesei a pregătit în tot acest timp crema de brânzaă obţinută din caju hidratat, turmeric, lapte de caju, fulgi de drojdie inactivă, zeamă de portocale şi lămâie şi bineînţeles, stafide, scriu cei de la A1.ro.

Deşi a mărturisit chiar de la început că are emoţii să gătească alături de o „profesoară” în nutriţie sănătoasă, Nicoleta Luciu le-a depăşit rapid şi a demonstrat că poate găti fără probleme un preparat raw vegan.

Citeşte şi  Mamă pentru a cincea oară? Nicoleta Luciu, dezvăluiri uimitoare