Învățătoare bătută de un părinte, după ce un elev și-a sunat mama vitregă și i-a spus că ar fi fost bătut de aceasta, la o școală din Satu Mare

După cazurile de agresiune dintre elevi înregistrate la mai multe unități școlare din Satu Mare, o învățătoare a fost agresată de un părinte, după ce ar fi bătut un elev.

22 sept. 2023, 22:31
Învățătoare bătută de un părinte, după ce un elev și-a sunat mama vitregă și i-a spus că ar fi fost bătut de aceasta, la o școală din Satu Mare
Învățătoare bătută la o școală din Satu Mare

Mai multe cazuri de agresiune fizică între elevi au fost înregistrate la Liceul Teoretic din Carei, Liceul Teoretic Negrești-Oaș și Liceul cu Program Sportiv din municipiul Satu Mare. În cursul zilei de joi, 21 septembrie, un părinte a agresat fizic o învățătoare în incinta școlii Hrip, din comuna Păulești, scrie presasm.ro.

Citește și: Povestea învăţătoarei dintr-o comunitate izolată „din vârf de munte” a impresionat-o pe Ligia Deca: „Copiii o văd ca pe o mamă”

O învățătoare, în vârstă de circa 60 de ani, în timp ce se afla în curtea Școlii Gimnaziale din localitatea Hrip, a fost agresată fizic de către o altă persoană, mama vitregă a unui elev. Potrivit martorilor, femeii i-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnii și palmele de către o persoană de sex feminin.

Totul a început după ce elevul și-a sunat mama vitregă și i-ar fi spu că învățătoarea l-ar fi bătut, agresiune neconfiramtă de către directorul unității de învățământ sau de către alte persoane. Însă, mama elevului a venit la școală și i-a administrat învățătoarei mai multe lovituri. Învățătoarea a depus plângere penală împotriva agresoarei, concubina tatălui natural al elevului.

Citește și: Moment istoric într-o comună din Iași. O profesoară de 80 de ani a strigat catalogul primei ei promoții din 1973

Insoectoratul de Poliție al Județului Satu Mare ar fi deschis un dosar penal în acest caz pentru a clarifica întreaga situație. Totodată, ISJ a deschis o anchetă în acest caz, dat fiind faptul că incidentul s-ar fi produs ăn incinta unității de învățământ.