Declaraţie surprinzătoare a învăţătoarei care le-a cerut BANI DE CADOURI unor părinţi VIDEO

Deşi a fost filmată în timp ce le cerea bani părinţilor elevilor de la clasa la care predă, învăţătoarea Dana Blându susţine că nu a pretins niciodată folosuri materiale. Mai mult, ea a râs când a auzit de acuzele ce i se aduc. Totul, într-un interviu exclusiv pentru România TV.

RomaniaTV.net
31 dec. 2013, 10:59
Declaraţie surprinzătoare a învăţătoarei care le-a cerut BANI DE CADOURI unor părinţi VIDEO

Întrebată de un reporter România TV dacă le-a cerut bani părinţilor unor elevi pentru cadouri de Crăciun, învăţătoarea Dana Blându a răspuns: „Adevărul o să iasă la lumină. Eu vă doresc Sărbători Fericite. Multa sănătate vă doresc! Bineînţeles că nu (le-am cerut bani n.red.)”. 

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a sesizat, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, în legătură cu presupusele fapte penale săvârşite de învăţătoarea Dana Blîndu de la Şcoala nr. 10 din Capitală. 

Ancheta în acest caz a început după ce în presă a fost prezentată o înregistrare video, în care este surprinsă o discuţie între părinţi şi învăţătoarea Dana Blându de la Şcoala nr. 10 din Capitală, care cere bani pentru cadourile de sărbători.

Părinţii îi reproşează învăţătoarei că le cere prea mulţi bani, aceasta spunând că trebuie să fie oferite cadouri atât secretarei şcolii şi bibliotecarei, cât şi paznicilor şi femeilor de serviciu.

TUPEU FĂRĂ LIMITE. O învăţătoare cere sute de lei de la părinţi pentru cadouri de Crăciun VIDEO

Potrivit unor surse apropiate anchetei, învăţătoarea deţine, împreună cu un alt cadru didactic, o şcoală primară cu after school, care are două sedii în zone rezidenţiale ale Capitalei.