Învăţătoare dependentă de jocurile de noroc. A pierdut fondul clasei la păcănele

O învăţătoare din Râmnicu Vâlcea este la un pas să fie exclusă din învăţământ din cauza jocurilor de noroc. Femeia este acuzată că a pierdut la păcănele fondul clasei şi că a furat dintr-un magazin.

18 feb. 2021, 12:12
Învăţătoare dependentă de jocurile de noroc. A pierdut fondul clasei la păcănele
Învăţătoare dependentă de jocurile de noroc. A pierdut fondul clasei la păcănele

Învăţătoare dependentă de jocurile de noroc. Aceasta a pierdut la păcănele 2.000 de euro, bani proveniţi de la părinţii elevilor. Mai mult, femeia ar fi fost surprinsă în timp ce fura dintr-un magazin din centrul oraşului.

Învăţătoare dependentă de jocurile de noroc. A jucat la păcănele fondul clasei

După ce învăţătoarea a fost surprinsă în timp ce fura o jucărie dintr-un mall din centrul oraşului, mai mulţi părinţi au început să se plângă de comportamentul acesteia faţă de copii, iar unii i-au spus directorului că a pierdut la păcănele banii din fondul clasei.

Situaţie nu este deloc necunoscută conducerii şcolii. De patru ani se ştia că învăţătoarea este dependentă de jocurile de noroc. Ea a fost de patru ori şi în comisia de disciplină din cauza absențelor de la ore, limbajului nepotrivit la adresa elevilor și furtul banilor din fondul pentru manuale auxilare.

Citeşte şi Ciolacu acuză Guvernul PNL că a scutit păcănelele de impozit în criza COVID. „De ce le-am scutit? Păcănelele merg şi pe online”

Banii au fost înapoiați de soțul învățătoarei, care a primit până acum doar sancțiuni financiare.

“Niciunul dintre părinţi nu avea curajul să vină să depună o plângere în care să spună ce se întâmplă. Şi în condiţiile acestea, doar pe vorbe nu puteam să facem nici măcar o anchetă sau să luăm măsuri disciplinare destul de puternice. Urmarea va fi clar desfacerea contractului de muncă cu nişte articole care nu o să îi facă cinste niciodată”, a spus Ion Gheorghinaru, director Școala nr. 13, potrivit Digi24.

Citeşte şi Situaţie inedită la Gorj. A furat aparatul de păcănele la care a pierdut banii şi l-a spart pe câmp

Comisia de disciplină a școlii urmează să ia o decizie în acest caz săptămâna viitoare.