Situaţie inedită la Gorj. A furat aparatul de păcănele la care a pierdut banii şi l-a spart pe câmp

Situaţie inedită în Gorj. Supărat că a pierdut la păcănele, un tânăr a furat aparatul de joc și l-a dus pe un câmp. Acolo, l-a spart și a furat toții banii din el, aproximativ 2.000 de lei. L-a cărat cu o mașină deși nu avea permis.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 19:51
Situaţie inedită la Gorj. A furat aparatul de păcănele la care a pierdut banii şi l-a spart pe câmp

Este vorba despre un tanar in varsta de 32 de ani din comuna Danesti, judetul Gorj. Inainte sa comita furtul, barbatul si-a incercat norocul la păcănele. Supărat că și-a pierdut toti banii acesta a luat aparatul cu totul. Alarma la poliție a fost data de patroana magazinului. In scurt timp la fata locului au sosit oamenii legii care au reusit sa il identifice pe hoț. Polițiștii au recuperat intraga suma dar si aparatul pe care l-au inapoiat proprietarei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, distrugere, dar și conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană fară permis. 

Citeşte şi Fraude cu sute de „păcănele”. Un maghiar şi patru români s-au îmbogăţit prin măsluirea aparatelor de jocuri de noroc. Paguba e URIAŞĂ


loading...