Învăţătoarea care a cerut bani pentru cadouri de Sărbători, faţă în faţă cu părinţii elevilor ei

Ancheta privind învăţătoarea de la şcoala nr 10 continuă. Părinţii au fost convocaţi la o şedinţă de către conducerea şcolii, după ce şi marţi au răspuns întrebărilor inspectorilor şcolari. Ancheta inspectoratului şcolar va fi definitivată miercuri, urmând ca joi să fie comunicată decizia.

RomaniaTV.net
08 ian. 2014, 09:31
Învăţătoarea care a cerut bani pentru cadouri de Sărbători, faţă în faţă cu părinţii elevilor ei

Părinţii de la Şcoala nr. 10 au fost convocaţi la o şedinţă de către conducerea şcolii, asta după ce marţi au dat declaraţii.

CITEŞTE ŞI: Federaţia Asociaţiilor de Părinţi face apel la toţi părinţii să denunţe colecta de bani în şcoli

Ancheta inspectoratului cu privire la învăţătoarea Dana Blându va fi definitivată miercuri, iar joi se va lua o decizie.

Vezi şi: CAMERA ASCUNSĂ: Noi înregistrări cu învăţătoarea care cerea bani pentru daruri

Inspectorii şcolari i-au audiat marţi pe părinţii elevilor de la Şcoala nr. 10 din Capitală, unde învăţătoarea Dana Blându ar fi pretins sume foarte mari de bani pentru cadourile de Crăciun.

Mai mulţi părinţi au recunoscut că profesorii cer sume mari de bani pentru fondul şcolii, iar bugetul pentru cadourile dascălilor ajunge şi la 300 de lei.

Învăţătoarea nemulţumită de cadourile de Crăciun susţine că este nevinovată şi vrea să rămână în continuare la catedră. De altfel, Dana Blându s-a întors la serviciu luni, odată cu reluarea cursurilor după vacanţa de Sărbători şi va putea preda în continuare, până la stabilirea unei eventuale sancţiuni, care ar putea merge, susţin surse apropiate anchetei, şi până la desfacerea contractului de muncă.