Inventivitatea proverbială a românilor a mai primit o confirmare. Cum s-a prezentat un șofer la RAR pentru omologare: „Am văzut așa uscător de rufe în Ferentari”

Un șofer din Tulcea i-a lăsat cu gura căscată pe angajații de la Registrul Auto Român cu o improvizație uluitoare.

24 sept. 2022, 10:45
Inventivitatea proverbială a românilor a mai primit o confirmare. Cum s-a prezentat un șofer la RAR pentru omologare: „Am văzut așa uscător de rufe în Ferentari”

Bărbatul a mers la RAR ca să obţină omologarea caroseriei, iar imaginile postate pe pagina de Facebook a RAR au devenit virale. Cum era de aşteptat, comentatorii s-au întrecut în glume:

„Aurel Vlaicu ar fi invidios”, „Am văzut așa uscător de rufe în Ferentari”, „Dacă-l vinde sunt interesat, îl prind de perete și pun ghivece pe el”, „O idee buna, am un copil mic, vara la drumuri lungi transpira și îl schimb des. Cu un așa accesoriu as putea sa ii pun hainele la uscat pe parcursul drumului”, sunt doar câteva dintre comentariile haioase de pe pagina de Facebook a RAR.

Citeste si Soţ şi soţie, morţi după ce au căzut de la etaj, din ghena unui bloc în Bucureşti. Se ia în calcul o dublă sinucidere

Cum s-a prezentat un șofer la RAR pentru omologare. Angajaţii RAR au rămas fără replică

Știm că deja vă zboară gândul la weekend și, pentru că vorbim despre zbor, vă prezentăm acest autovehicul care a venit la RAR Tulcea pentru omologarea elementului de caroserie. Materiale necesare pentru confecționare: burghiu pentru metal, cornier metalic și colțare pentru polițe din magazinele de bricolaj, improvizații, câteva șuruburi cu piuliță și multă inconștiență.

Totuși, dincolo de aspectul mașinii, vă rugăm să conștientizați că astfel de elemente de caroserie confecționate artizanal pot fi un pericol pentru siguranța traficului și a pietonilor, dar nici nu pot îmbunătăți performanțele vehiculului. Despre sancțiunile pe care le riscați nici nu mai vorbim… Un astfel de element nu îndeplinește, din punct de vedere tehnic, normele pentru certificarea produselor și nici nu a fost supus verificărilor necesare pentru omologarea de tip a produsului, iar colegii noștri au decis că această improvizație nu întrunește condițiile care stau la baza omologării”, este mesajul postat de RAR pe Facebook.

Citeste si Incident grav la Hidrocentrala Porțile de Fier I. Un muncitor s-a electrocutat VIDEO