Investiţie scandaloasă în judeţul Vaslui. Parc de 600.000 de euro la periferia oraşului Huşi VIDEO

La marginea oraşului Huşi, autorităţile au construit un parc de 600.000 de euro. Parcul este dotat cu camere de supraveghere iar un singur tobogan ar fi costat 14 mii de euro. 

RomaniaTV.net
31 aug. 2015, 11:01
Investiţie scandaloasă în judeţul Vaslui. Parc de 600.000 de euro la periferia oraşului Huşi VIDEO

Locuitorii din centru nu vin aici pentru că nu au drum. Cei care locuiesc la câţiva zeci de metri, nu au au apă curentă iar când plouă, străzile se transformă în mlaştini, potrivit România TV.

Parcul de 600.000 de euro aflat la periferia oraşului este aproape tot timpul gol.

E prea departe, greu de ajuns, părinţii nu prea îşi permit să ajungă aici, drumul am văzut că au început să îl facă dar s-au oprit. Foarte multe gropi, nu se merită să vii nici cu maşina, poate dacă ar fi fost autobuzul să meargă până aici dar din păcate nu circulă„, a declarat un localnic.

 

Oamenii care locuiesc la doar câţiva zeci de metri de parc sunt revoltaţi. Nu au apă curenta, iar când plouă drumurile devin mlăştinoase. Curent electric au de foarte puţin timp. În acest timp, parcul dotat chiar şi cu camere de supraveghere şi cu tobogane de 14.000 de euro bucata, a început să se degradeze pentru că nimeni nu se mai ocupă de îngrijirea lui.

Autorităţile locale promit că vor demara lucrările la sistemul de apă care face parte dintr-un proiect mai amplu care cuprinde toate oraşele din judeţ. Nu sunt însă şanse ca rezultatele să se vadă mai devreme de anul 2017.