Ioan Andone: Va trebui să suferim şi să fim inteligenţi, ca să câştigăm la Braga

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, marţi seară, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Sporting Braga, că speră ca echipa CFR Cluj să înceapă cu dreptul acest sezon al Ligii Campionilor, afirmând că îşi doreşte o victorie pentru a-l egala la rezultatele directe pe Jose Peseiro, antrenorul formaţiei Sporting Braga.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 19:19
Ioan Andone: Va trebui să suferim şi să fim inteligenţi, ca să câştigăm la Braga

Doresc foarte mult să începem cu dreptul, dar ştim că va trebui să suferim şi să jucăm extrem de inteligent. Este un avantaj că avem jucători portughezi în echipă, dar şi faptul că îşi doresc să joace contra unei formaţii din ţara lor şi să-şi arate valoarea. Singurul meci în care l-am întâlnit pe Jose Peseiro a fost câştigat de el (n.r. – Andone era la CFR, iar Peseiro la Rapid).

Eu sper ca mâine să-l egalez, să câştigăm noi, dar ştiu că Peseiro este un antrenor foarte bun, un învingător, construieşte echipe foarte frumoase. Ar însemna foarte mult un rezultat bun, ne dorim să nu pierdem, mai ales că urmează să jucăm acasă cu Manchester United„, a declarat Andone, marţi seară, în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sporting Braga, din Liga Campionilor.

Căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu, a declarat că pentru clujeni campionatul este mai important decât Liga Campionilor. „Liga Campionilor este un cadou pentru noi, dar campionatul este mai important. Ştim că Braga este o echipă foarte puternică, va fi foarte greu, are jucători foarte buni, dar vom face totul să câştigăm mâine. Sper la o atmosferă frumoasă mâine”, a declarat Cadu.

Partida Sporting Braga – CFR Cluj, din prima etapă a Grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45.