Ioan Becali, lovitură grea în procesul cu fosta amantă! Decizie dură luată de instanţă

Ioan Becali a fost executat silit în două dosare, pentru că nu ar fi plătit pensia alimentară datorată copilului făcut cu o fostă amantă şi pe care nu l-a recunoscut. Acum, ex-impresarul se luptă pe toate fronturile în instanță, dar nu pare a avea succes.

11 aug. 2020, 06:00
Ioan Becali, lovitură grea în procesul cu fosta amantă! Decizie dură luată de instanţă

Ioan Becali a chemat-o în judecată pe fosta iubită, Aida Giurumescu, cea care, în urmă cu ceva timp, obţinuse executarea silită. Potrivit unor surse din mediul judiciar, citate de Cancan, Ioan  Becali a cerut magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 suspendarea executării silite. Afaceristul nu a avut câștig de cauză: judecătorii au dispus respingerea cererii.

Bombă în lumea fotbalului. Becali nu are doar fete, ci şi un fiu secret. Cine este şi cu ce se ocupă

„Respinge cererea de suspendare provizorie, ca neîntemeiată. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 din București.

Valoarea pensiei alimentare a fost stabilită de instanţa din Austria, ţară în care Aida Giurumescu este stabilită împreună cu fiul ei şi unde s-a judecat procesul de paternitate intentat lui Ioan Becali.