Ioan Becali, dezamăgit de oamenii pe care i-a ajutat. „Au profitat de pe urma noastră și ne-au trădat!” VIDEO

Ioan Becali a dezvăluit cum a fost trădat de oamenii pe care i-a ajutat pe parcursul anilor. Fostul agent FIFA suferă şi acum din cauza prietenilor care l-au "vândut, mai ales că totul s-a întâmplat în "momente nefericite".

06 apr. 2022, 12:53
Ioan Becali, dezamăgit de oamenii pe care i-a ajutat. „Au profitat de pe urma noastră și ne-au trădat!” VIDEO
Ioan Becali, dezamăgit de oamenii pe care i-a ajutat

Ioan Becali, dezamăgit de oamenii pe care i-a ajutat. Fostul impresar a fost trădat după ce a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor” de oameni pe care îi considera apropiaţi. Acum spune că nu o să uite toată viața cum a fost „lucrat” de aceştia!

Ioan Becali, dezamăgit de oamenii pe care i-a ajutat. „Au profitat de pe urma noastră și ne-au trădat!”

„Multe persoane m-au dezamăgit şi cel mai greu a fost că s-a întâmplat asta în momente nefericite pentru mine. Mulţi dintre cei care au profitat de pe urma noastră, nu doar că au uitat, ne-au şi trădat. Te dor, trădările astea te dor. Cel puţin pe mine, eu nu sunt obişnuit cu aşa ceva. Nu am făcut prostii, erau d-ale tinereţii valuri”, a spus Giovanni  Becali în cadrul emisiunii „Dimineața cu Noi” de la Kanal D.

VIDEO Giovanni Becali vorbeşte limba păsărească: „Eu cu prietenii mei am inventat-o”

Giovanni Becali a fost condamnat la 6 ani și patru luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor”, iar acela a fost momentul în care și-a pierdut foarte mulți  prieteni. Printre cei care i-au rămas alături au fost miliardarul bulgar Giorgi Popov și celebrul antrenor Jose Mourinho. „Mourinho a vrut să vină la mine și acela a fost cel mai surprinzător moment. Era greu ca Mourinho să vină la Slobozia. Dacă eram la București era altceva. A transmis asta prin Dragoș Sârbu, omul care se ocupă de tot ce am avut noi. Cel care a cumpărat acum câteva zile Levski Sofia a venit la mine, i-am vorbit de la geam. Am avut prieteni care m-au întrebat dacă am nevoie de bani, de un milion, două, trei”, a spus Giovani Becali.

Amanta îi cere lui Giovanni Becali o sumă uriașă ca pensie alimentară. Judecătorii au decis executarea silită