VIDEO Giovanni Becali vorbeşte limba păsărească: „Eu cu prietenii mei am inventat-o”

Giovanni Becali vorbeşte limba păsărească. Omul de afaceri a avut o viaţă de film, a cunoscut succesul, însă şi necazul, fiind condamnat pentru diverse ilegalități făcute în fotbal.

01 apr. 2022, 10:44
VIDEO Giovanni Becali vorbeşte limba păsărească: „Eu cu prietenii mei am inventat-o”
Giovanni Becali vorbeşte limba păsărească

Giovanni Becali vorbeşte limba păsărească. Impresarul a trăit câţiva ani de coșmar, după ce a fost găsit vinovat de către judecători și și-a petrecut ani de zile în spatele gratiilor. Pe 4 martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de pușcărie în „ Dosarul Transferurilor”. A fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016.

Giovanni Becali vorbeşte limba păsărească

Recent, omul de afaceri a rememorat câteva secvenţe din viaţa lui, aducându-şi aminte cu plăcere de anii când trăia foarte bine. Printre altele, a dezvăluit că a inventat limba păsărească, ca să scape de „spioni”.

Citeşte şi: Ameninţări cu cuţite şi mitraliere în centrul Bucureştiului între Serghei Mizil şi Giovanni Becali

Am primit foarte multe cadouri de-a lungul timpului. Însă, pentru faptul că este foarte scump, a fost adus greu şi are o greutate enormă. Când l-a descărcat la Băneasa, pe aeroport, am crezut că este o bombă, mi-a fost frică să pun mâna pe ea. E un ceas frumos din cristal, cu aur.

Multe persoane m-au dezamăgit şi cel mai greu a fost că s-a întâmplat asta în momente nefericite pentru mine. Mulţi dintre cei care au profitat de pe urma noastră, nu doar că au uitat, ne-au şi trădat. Te dor, trădările astea te dor. Cel puţin pe mine, eu nu sunt obişnuit cu aşa ceva. Nu am făcut prostii, erau d-ale tinereţii valuri.

Eu am trăit într-o Românie, care era mica Elveţie a Europei. Mă duceam la bar şi aveam sticla de whiskey pe bar, eu şi prietenii mei, că eram şapte, opt băieţi. Noi nu că vorbeam limbi străine, mai vorbeam şi limba noastră păsărească. Inventasem noi limba asta, ca să scăpăm de „spioni”. De asta aveam succes, aveam bani, nu era miliţia atât de nenorocită atunci. Toate cântăreţele astea se uitau după noi, toate„, a declarat Giovanni Becali, într-un interviu pentru emsisiunea „Dimineaţa cu Noi”.

Relaţia cu Gigi este extraordinară, stăm într-o curte toţi. Neînţelegeri au mai existat din cauza fotbalului, eu nu m-am certat niciodată cu Gigi, pur şi simplu nu am vorbit. Avem o relaţie foarte bună.

Sunt un tată iubitor, le fac toate poftele fetelor mele, au fost şi ele cuminţi, nu mi-au făcut probleme, au făcut facultăţi, ce au vrut. Nu sunt mulţumit, pentru că aştept mai mult nepoţi, dar o să vină. Îmi iubesc fetele, sunt un altfel de om în casă, nu mai sunt ăla pe stradă, casa pentru mine este ceva sfânt. 

Mi s-a propus să fac un film cu viaţa mea. Chiar Ion Caramitru mi-a spus asta, într-un zbor de la Londra la Bucureşti, dar am zis că nu vreau„, a mai declarat Giovanni Becali.