Ioan Becali, făcut praf de un fost antrenor de la FCSB, Dinamo şi Rapid. „A băut prea mult sau e prea bătrân!”

Sandalul dintre Yuksel Yesilova și Ioan Becali, continuă. Turcul i-a răspuns tăios fostului agent FIFA, după ce a fost numit ironic "ministrul de finanțe al lui Erdogan" și "valetul lui Gigi Mulțescu".

02 aug. 2021, 21:54
Ioan Becali, făcut praf de un fost antrenor de la FCSB, Dinamo şi Rapid. „A băut prea mult sau e prea bătrân!”

Ioan Becali, făcut praf de un fost antrenor de la FCSB, Dinamo şi Rapid. Scandalul a început de la declarațiile lui Yuksel Yesilova din presa turcă, potrivit cărora Galatasaray s-a păcălit cu transferul lui Alexandru Cicâldău. Ioan Becali, reprezentantul fotbalistului, a răbufnit la Digi Sport și l-a atacat dur pe fostul colaborator al lui Gigi Mulțescu, iar replica acestuia nu s-a lăsat mult așteptată.

Ioan Becali, făcut praf de un fost antrenor de la FCSB, Dinamo şi Rapid

„Am văzut ce a zis Giovanni Becali despre mine şi am intrat în stare de şoc. Toată lumea care mă cunoaşte ştie că nu am fost doar omul care-i căra geanta lui Gigi Mulţescu. Cred că Becali ori a băut prea mult, ori e prea bătrân. Sunt mândru că am lucrat cu Gigi Mulţescu şi îi datorez foarte mult din cariera mea în fotbal. Giovanni Becali a spus despre mine că sunt ministrul de finanţe al lui Erdogan. Opreşte-te, nu ai voie să vorbeşti despre Erdogan! Eu am servit Turcia, nu pe Erdogan. Cred că Becali a băut prea mult şi nu-şi dă seama ce vorbeşte. Nu vorbi despre Erdogan! Încă ceva, eu nu am spus niciodată nimic rău despre jucătorii lui. Eu am lucrat 12 ani în fotbalul românesc şi când cineva din Turcia mă întreabă despre un jucător român spun exact ce cred, pentru că sunt sincer. În cazul lui Cicâldău am spus, şi cred în continuare, că e un jucător prea scump pentru Galatasaray. E strict părerea mea!”, a declarat Yuksel Yesilova la Look Sport.

Yuksel Yesilova a început să lucreze în România în 2006, la Timișoara, ca membru al staff-ului lui Gheorghe Hagi, și a mai trecut pe la Sportul Studențesc, Universitatea Cluj, FCSB, Ceahlăul, Petrolul, Astra, Dinamo și Rapid.

Ioan Becali a sărit la bătaie înainte de a intra în direct la o televiziune din România. Un invitat celebru l-a scos din minți!

„Am fost șocat când am auzit că a costat 6,5 milioane de euro (n.r. – Alexandru Cicâldău). Foarte mulți bani, puteai cumpăra 3-4 jucători ca el la jumătate din acastă sumă. Sunt îngrijorat când cluburile din țara mea sunt păcălite de impresari. Eu îi compar cu Dracula”, a fost declarația lui Yuksel Yesilova. „Am văzut un personaj turc, care nu ştiu ce meserie are, pe care nu ştiu cum îl cheamă, Yuksel parcă, care îi căra valiza lui Mulţescu. Nu ştiu cine e, dar care tot apare în Turcia şi zice că: „Domnule, ţara mea nu vreau să fie jefuită de fotbaliştii şi managerii români, că s-au dat bani mulţi pe el”. Unul Yuksel. Cine e acest personaj? Unde lucrează acum? În România, nu? La Buzău? Cştigă bani în România şi el critică faptul că un fotbalist român a plecat pe 6,5 milioane şi că el merita două-trei milioane. Acest turc care câştigă bani în România! Cine e acest Yuksel? Nu e foarte important. Am văzut multe site-uri care ies pe faptul că s-au dat bani prea mulţi, aoleo, panică în ţara mea! De parcă ăsta e ministrul de finanţe al lui Erdogan, aşa vorbeşte”, a spus Ioan Becali la Digi Sport.