Ioan Danciu a murit! Fostul arbitru avea 69 de ani şi se confrunta cu probleme medicale grave

Ioan Danciu, fost arbitru și fost conducător la FC Vaslui, FCM Bacău și Jiul Petroșani, a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 69 de ani.

07 mai 2021, 08:04
Ioan Danciu a murit! Fostul arbitru avea 69 de ani şi se confrunta cu probleme medicale grave

Ioan Danciu a murit! Fostul arbitru avea 69 de ani. Tragica veste a fost dată chiar de fiica acestuia.

Ioan Danciu a murit! Fostul arbitru avea 69 de ani

„Azi noapte, la ora 01, a trecut la cele veșnice tatăl meu drag, fostul mare arbitru de fotbal Ioan Danciu, în vârstă de 69 de ani. El a plecat dintr-o lume cu dor, într-o lume fără dor. Corpul neînsuflețit va fi depus la Biserica Ortodoxă din Petros -Baru Mare. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pentru că a fost un tată și un om minunat. Nu te vom uita niciodată!”, a fost mesajul postat de fiica acestuia, Ramona Danciu, pe Facebook.

A murit Marin Voinea, fostul jucător emblematic al Progresului Bucureşti

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Ramona Danciu a scris: „Ma doare sufletul când scriu aceste rânduri, dar din pacate tatăl meu, Ioan Danciu, este foarte bolnav, momentan se afla la Reanimare.Sa ne rugam cu toții pt el!”.

Ioan Danciu, născut pe 5 ianuarie 1952,  a fost arbitru în prima ligă din 1989 până în 1997. Ulterior, acesta a fost conducător de la Jiul, FCM Bacău și FC Vaslui.  Acesta era renumit printre prieteni pentru talentul său de povestitor, dar și pentru modul spectaculos în care cânta!