Ioan Mircea Paşcu: „Primul Loc de Veci”, un nou program social al Cabinetului Boc

Ioan Mircea Paşcu, fost ministru al apărării în guvernul Năstase, actualmente europarlamentar PSD, ironizează Cabinetul Boc, imaginându-şi un nou program social al acestuia.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 11:14
Ioan Mircea Paşcu: „Primul Loc de Veci”, un nou program social al Cabinetului Boc

Ion Mircea Paşcu scrie pe blogul personal că, la ultima şedinţă de guvern, premierul, „motivat de apropierea alegerilor”, a prezentat colegilor de cabinet o propunere.

„Este vorba de un nou program, menit să rezolve mai multe probleme dintr-o dată: programul ! El se adresează în primul rând tinerilor până în 35 de ani, care vor avea posibilitatea ca, în schimbul plăţii lunare a unei sume de bani, să aibă siguranţa că, la momentul dat, vor beneficia de un loc de veci decent. Sigur, programul este deschis şi pensionarilor, însă în condiţii mai puţin avantajoase. Persoanele din aceasta categorie vor trebui să plătească cash şi dintr-o dată, întrucât guvernul, în ciuda stăruinţelor sale de a le scurta chinul pe acest pământ, nu are de unde să ştie pe cât timp vor putea conta pe ei la plată”, scrie fostul ministru al apărării pe blogul personal.