Ioan Mircea Paşcu, supărat că nu se află pe listele PSD la europarlamentare: "Fiecare pasăre pe limba ei piere"

Publicat: Marţi, 26 Martie 2019 12:10 // Actualizat: Marţi, 26 Martie 2019 12:25 // Sursa: romaniatv.net

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu a comentat pe Facebook faptul că nu se regăseşte pe listele PSD pentru Parlamentul European, afirmând că trebuie fie să ai un simţ de conservare atrofiat, concluzia sa fiind că "fiecare pasăre pe limba ei piere".

"Trebuie fie să ai un simţ de conservare atrofiat, fie tendinţe sinucigaşe, dacă atunci când şi aşa ai puţini oameni apropiaţi, să faci tot posibilul să ţi-i îndepărtezi şi pe aceştia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat că fiecare pasăre pe limba ei piere!?", a scris Paşcu pe Facebook.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni lista PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini fiind pe primele locuri. Dragnea a explicat prezenţa pe liste a unor persoane din afara PSD, spunând despre Carmen Avram că apără principiul dreptăţii şi că face parte dintr-o echipă de jurnalişti care a rezistat unor presiuni foarte mari, despre Chris Terhes că a avut poziţii asumate când alţii tăceau, iar despre Maria Grapini că este apreciată în PSD pentru poziţiile pe care le-a avut în Parlamentul European.

Conform listei citite de liderul PSD, pe lista pentru europarlamentare se regăsesc, în ordine: Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană.

Liderul PSD apreciat că Rovana Plumb şi Natalia Intotero, aflată şi ea pe listă, nu ar trebui să mai rămână în Guvern până la alegerile din 26 mai.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 mar 15:41
Răspunde | Votează email 0 email
costica alexa
Bun in orice functie, dar zic ca trebuia sa iesiti si la pensie,meritati totul dar sa-i vedem si pe tineri de iubesc ROMANIA.
1
EUR
4.7789
RON
20 Feb
noapte 4 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H