Ioan Niculae ar putea fi eliberat din închisoare. A primit undă verde de la Comisia Penitenciarului Rahova

Ioan Niculae ar putea fi eliberat din închisoare. Afaceristul a primit, miercuri, undă verde din partea Comisiei de Eliberări Condiţionate a Pnitenciarului Rahova.

28 apr. 2021, 17:39
Ioan Niculae ar putea fi eliberat din închisoare. A primit undă verde de la Comisia Penitenciarului Rahova
Ioan Niculae ar putea fi eliberat din închisoare. A primit undă verde de la Comisia Penitenciarului Rahova

Ioan Niculae ar putea fi în curând eliberat din Penitenciarul Rahova, după ce a primit aviz favorabil din partea Comisiei de Eliberări Condiţionate.

Ioan Niculae ar putea fi eliberat. Veşti bune pentru afacerist

Citeşte şi Ioan Niculae, condamnat la 5 ANI de închisoare în „Dosarul Interagro”

Adrian Georgescu, avocatul omului de afaceri,  a explicat că Ioan Niculae a executat deja fracţia de o treime, impusă în cazul deținuților care au vârstă de peste 60 de ani, încă din luna februarie, când a fost condamnat, potrivit G4media.

O treime din pedeapsa de cinci ani primită de Ioan Niculae înseamnă aproape 600 de zile, considerate deja executate în urma contopirii ultimei pedepse cu prima, cea din dosarul „Mită la PSD”, notează sursa citată.

Chiar dacă va primi acceptul comisiei Penitenciarului Rahova, instanţa va avea ultimul când în privinţa eliberării lui Ioan Niculae.

După ce a ajuns prima oară la închisoare, Ioan Niculae a încercat de patru ori să obţină eliberarea condiţionată. Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au admis cererea omului de afaceri pentru că au ţinut cont inclusiv de comportamentul său în spatele gratiilor, dar și de cele cinci cărți pe care le-ar fi scris în perioada detenției.

Citeşte şi: Ioan Niculae, tun imobiliar de 10 milioane de euro. Cum a „păcălit” statul unul din cei mai bogaţi români

Potrivit sursei citate, Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Interagro. În plus, instanța i-a interzis lui Niculae și dreptul de a fi acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.


loading...
Partenerii noștri