Ioan Niculae poate fi liberat din penitenciar. Judecătoria Medgidia i-a admis cererea de liberare condiţionată 

Omul de afaceri Ioan Niculae poate fi liberat din penitenciar. Judecătoria Medgidia i-a admis, miercuri, cererea de eliberare condiţionată. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată în termen de trei zile de la comunicare.

10 nov. 2021, 17:11
Ioan Niculae poate fi liberat din penitenciar. Judecătoria Medgidia i-a admis cererea de liberare condiţionată 
Ioan Niculae ar putea fi eliberat din închisoare. A primit undă verde de la Comisia Penitenciarului Rahova

Ioan Niculae poate fi liberat din penitenciar. Judecătoria Medgidia a hotărât să-i admită cererea  privind liberarea condiţionată, hotărând că el poate fi pus în libertate dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. Decizia instanţei nu este definitivă, potrivit news.ro.

Niculae a mai formulat alte cereri de liberare condiţionată care i-au fost respinse de instanţă.

Citeşte şi: Tribunalul Constanţa a respins cererea de eliberare condiţionată a lui Ioan Niculae. Patronul Astrei Giurgiu rămâne în închisoare

Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat în luna februarie a acestui an, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că „a corupt” oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro.

Ioan Niculae îşi ispăşeşte pedeapsa la Penitenciarul Poarta Albă.

Citeşte şi: Afaceristul Ioan Niculae şi-a scos hotelul din Venus la vânzare. Care este preţul de pornire pentru unitatea de cazare